29 / 04 / 2024

'Ömre Bedel' dizisi, Hülya Avşar'ın evinde çekiliyor

'Ömre Bedel' dizisi, Hülya Avşar'ın evinde çekiliyor

Hülya Avşar, uzun zamandır dizi çekmiyor. Dizi yapımcılığı ya da senaristliği de yapmıyor. Ama dizi yıldızlarının çoğundan daha çok para kazanıyor!



Diyeceksiniz ki, “Bu nasıl oluyor?”
Şöyle:
Hülya Avşar, geçen yıl annesi Emral Avşar vefat ettikten kısa süre sonra yıllardır yaşadığı Büyükdere'deki malikanesini boşaltıp, sevgilisiyle birlikte yaşadığı Kemerburgaz'daki eve taşındı.
Avşar, boşattığı evini ‘dizi seti' olarak kullanmak isteyen Faruk Turgut'la çok cazip şartlara anlaştı.
Gold Film de, Avşar'ın evinde FOX'ta ekrana gelen ‘Ömre Bedel'i çekmeye başladı. Dizinin başrol oyuncusu Begüm Birgören'in ‘gelin' olarak gittiği ev var ya, Avşar'ın Büyükdere'deki malikanesidir orası.
Kemerburgaz'a taşınan Avşar, çok geçmeden Sadettin Saran'la yollarını ayırınca yine Sarıyer'e döndü.
Malikanesini Gold Film'e kiraladığı için kendi evine taşınamayan Avşar, eski mahallesinde 2.5 katlı bir villa tuttu.
Evini aylık 20 bin euro'ya Faruk Turgut'a kiralayan Avşar, eski mahallesinde çok daha düşük fiyata kiraladığı bir villada oturuyor.
Öte yandan Avşar, evini Gold Film'e kiraya verip iyi para kazandı, ama son gayrimenkul yatırımından zarar etti. Levent'te emlak işiyle uğraşan bir arkadaşım Avşar'ın, İstanbul'un en yüksek binasının yapıldığı Levent'teki İstanbul Sapphire'deki iki dairesini zararına sattığını ya da satmak üzere olduğunu söyledi.
Avşar'ı arayıp, bu bilginin doğru olup olmadığını sordum. Avşar, “Henüz satmadım, ama iyi bir müşteri bulursam satacağım. Çünkü, orası en kötü emlak yatırımım oldu. Fiyatlar çok düştü. Bizim aldığımızda metrekaresi 10 bin liraysa, şimdi yedi - sekiz bine indi. Öyle sanıyorum ki, bu işten 300-400 bin dolar zararım vardır” dedi.
Ali Eyüboğlu/Milliyet Cadde

Geri Dön