02 / 05 / 2024

Unigarden: İhtiyacınız olan her şey evinizin altında!

Unigarden: İhtiyacınız olan her şey evinizin altında!

Firma: Fixus Yapı

Proje: Unigarden

Dairelerin tamamının 1 oda 1 salon şeklinde dizayn edildiği Unigarden projesi Sakarya'da yer alıyor. 4 etaptan meydana gelen projenin ilk etabının Mart 2016'da teslim edilmesi planlanıyor...



46 bin metrekare alan üzerine yayılan  Unigarden  projesi 4 etaptan oluşuyor. Fixus Yapı tarafından inşa edilen Unigarden projesi Sakarya'da hayata geçiriliyor.


Sakarya Unigarden Evleri'nde basketbol ve futbol sahaları, tenis kortu, yüzme havuzu, fitness salonu, eğlence oyun salonları, cafe ve restoranlar, peyzaj alanları, süs havuzları, yürüyüş ve koşu parkurları, su kanalları, ücretsiz wifi, otopark ve güvenlik imkanlar yer alıyor.


Unigarden Sakarya satılık daire tipleri 1 oda 1 salon şeklinde dizayn edildi. Tüm tapu ve ruhsat işlemlerini tamamlayan projedeki dairelerin büyüklükleri 52 metrekare ile 63 metrekare arasında değişiyor.


Unigarden Evleri Sakarya Üniversitesine yürüme mesafesinde, Serpan Merkez'e 3 dakika, Sapanca Gölü'ne 3 dakika, Sakarya Otogar'a 10 dakika, Sakarya merkeze 10 dakika, İzmit’e 20 dakika uzaklıkta yer alıyor.


Unigarden projesi toplam 850 adet konut ve 1 Alışveriş Merkezi'nden meydana geliyor. Banka kredisi ile vadelendirme imkanı sunulan Sakarya Unigarden teslim tarihi ilk etap için Mart 2016 olarak belirlendi. 


Unigarden Sakarya iletişim 

Telefon: 444 61 54

Web: www.fixusyapi.com

Maide KARADAĞ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön