04 / 05 / 2024

Ünlü analist açıkladı! işte Bitcoin'de sıradaki seviye!

Ünlü analist açıkladı! işte Bitcoin'de sıradaki seviye!

Bir düşüş bir yükseliş derken Bitcoin'de karışan hatlar düzelecek mi? Ünlü kripto para analisti Bitcoin'nin sıradaki seviyelerini açıkladı! İşte detaylar....



TradingView’den alınan veriler, Bitcoin fiyatının üç günün en yüksek seviyesi olan 21 bin dolara arttığını ortaya koyuyor. Aslında lider kripto para birimi geçtiğimiz hafta sonu piyasada bulunun birçok yatırımcıyı korkuttu. 

Buna göre, spekülatörler, Bitcoin’in 17.600 dolara düşmesini bekliyordu. Bu Kasım 2020’den bu yana en düşük seviye olması oldukça önemli! Şimdi, ABD hisse senetleri haftanın başında soğukken, çift taraflı sakinlik en büyük kripto para birimini karakterize etti. Popüler trader Credible Crypto, hafta sonu fiyat hareketini “16–20 bin dolar talep bölgemizin dibinden güzel bir tepki” şeklinde açıkladı.

Ünlü analist açıkladı! işte Bitcoin de sıradaki seviye!

Popüler trader Credible Crypto, ardından şu ifadeleri kullandı:

“Bitcoin’de saat 2’de 12 saatlik düşüş silindi. yine de bunun trendde bir dönüş olduğuna dair kesin bir onay yok. Önemli ve geniş fiyat seviyelerine odaklanın. Ayrıca, 5 dakikalık kırmızı mumlara fazla takılmayın, çünkü anında silinebilirler.”

Kripto piyasasında diriliş zamanı! Bitcoin ve Altcoinler ne kadar oldu? İşte dijital para piyasasında son durum

Kripto paralar için çarpıcı uyarı! Uzman isim resmen açıkladı! 

Bitcoin ilk kez bu kadar sert düştü! Çok yakında o seviyelere gelecek!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön