02 / 05 / 2024

Ünlü analist açıkladı! O karar çıkarsa, gram altın uçuşa geçer!

Ünlü analist açıkladı! O karar çıkarsa, gram altın uçuşa geçer!

Döviz ve emtialaerda yükseliş devam ediyor. Diğer yandan gram altın için Para Piyasaları Uzmanı Tuna Kaya, gram altını uçuşa geçirecek o kararı duyurdu! Tuna Kaya'nın gram altının gelmesini beklediği seviye hakkında yaptığı tahmini ise dikkatleri çekti. İşte Tuna Kaya'nın gram altın yorumu...



Dolarda hareketliliğin süreceğini söyleyen Tuna Kaya, "Dolar 16,20 ile 40 bandında seyrediyor. 15 TL ara direnç olarak görebiliriz. 17, 17 seviyesi kotarılırsa 17 ila 16,50 arasında tutulabilir. Ancak dış konjöktürdeki durum devam eder, petrol ve gıda fiyatları yükselmeye devam ederse kur buradaki hareketini devam ettirecek ve 20 TL seviyelerine gidebilir." ifadelerini kullandı.

Ünlü analist açıkladı! O karar çıkarsa, gram altın uçuşa geçer!Haber Global'de yer alan habere göre; Kaya sözlerini şu şekilde sürdürdü:

"İşte burada ekonomi yönetimi, yeni araç çıkarırsa, bu da Süper Bono ve Enflasyon Korumalı Tahvil çıkarması söz konusu olabilir. Tabii ki buradaki kur miktarı kur üzerinde etkili olacak. Ne kadar etki ederse etsin çok fazla kur üzerinde baskı oluşturmayacaktır."

Tuna Kaya'nın gram altının gelmesini beklediği seviye hakkında yaptığı tahmini ise dikkatleri çekti. İşte detaylar...


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön