18 / 05 / 2024

Ünlü ekonomist altın tam bu kadar olacak dedi, vatandaşlar kuyumcuda kuyruk oluşturdu!

Ünlü ekonomist altın tam bu kadar olacak dedi, vatandaşlar kuyumcuda kuyruk oluşturdu!

Birçok kişi, altının önümüzdeki günlerde yükselişe geçeceği beklentisiyle kuyumcularda uzun kuyruklar oluşturuyor. Bir ünlü ekonomist ise beklenmedik bir tahminde bulunarak altının belirli bir tarihte yükseleceğini öngörüyor.



YATIRIMCILAR KUYUMCUYA AKIN ETTİ!

Altın piyasasında yaşanan hareketlilik giderek artıyor ve küresel banka krizleriyle birlikte altın fiyatları hızla yükseliyor. Bu yükseliş ons altın fiyatlarını da etkileyerek gram altın fiyatlarında rekor seviyelere ulaşıyor.

Karar'da yer alan habere göre; uzman ekonomistler, altın fiyatlarına dair çeşitli değerlendirmeler yaparken, son olarak Artuğ Çetin, İlkay Burhanlı'nın Youtube kanalında yaptığı bir konukluğunda ons altın fiyat tahmini açıkladı. Şu an için 2.039 dolara kadar yükselen ons altın fiyatları için yapılan tahmin yatırımcıların dikkatini çekiyor.

ONS ALTIN DEĞERLENDİRMESİ

Ünlü ekonomist Artuğ Çelik, katıldığı programda yaptığı açıklamalarla yatırımcıların ilgisini çekti. Altın fiyatlarındaki artışa ilişkin görüşlerini paylaşan uzman, geleceğe yönelik tahminlerini açıkladı.

Çelik, 2022 yılı Ekim ayından itibaren altın fiyatlarında sık sık trend değişimi yaşandığını ve fiyatların daha da yükseleceğini öngördü. Yatırımcıların uyarılması gerektiğini vurgulayan ekonomist, 2022 yılında ons altın fiyatının 1.600 seviyelerinde olduğuna dikkat çekti. Ayrıca, bugünkü değerlere de değinen uzman, ons altının 2 bin doları aştığını belirtti.

DEPREM ETKİSİ YARATAN ONS ALTIN TAHMİNİ!

Uzman ekonomist Artuğ Çelik, ons altın fiyatlarının yanı sıra ons gümüş fiyatlarındaki trendleri de ele alarak kritik bilgiler paylaştı. Ons altın ve ons gümüş fiyatları arasında benzer bir trendin izlendiğine dikkat çeken Çelik, bu değişimleri birlikte değerlendirmenin önemine vurgu yaptı.

Geçmişte yaşanan örneklerden hareketle geleceğe yönelik tahminlerde bulunan uzman ekonomistin açıklamaları, altın piyasasındaki yatırımcılar arasında heyecan yarattı. Çelik'e göre, 2028 yılında ons altın fiyatı 6.000 ila 8.000 dolar aralığına yükselecek.

Aile Bakanlığı'ndan Nisan 2023 bombası! Aile Bakanlığı'ndan flaş müjde! Aman...Aman...Kaçıran çok üzülür!
9 bankada peş peşe nefes kesen son dakika rüzgarı! ING, İş Bankası, Akbank, Garanti ve 5 banka daha duyurdu!
Garanti Bankası son dakika vererek resmen duyurdu... Paraya ihtiyacı olan acil baksın!

Geri Dön