16 / 05 / 2024

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer dolar ve eurodaki gizli detayı deşifre etti

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer dolar ve eurodaki gizli detayı deşifre etti

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer, altın, dolar ve euroyu anlatmaya devam etti. "Fırtına yaklaşıyor" diyen Geçer, gerçek dolar kurunu açıkladı. İşte detaylar...



"FIRTINA YAKLAŞIYOR"

“Bir fırtına yaklaşıyor. Bazen ‘güneşi görüyoruz’ derken yeni bir haberle krizin daha dibine gittiğimizi görüyoruz. Sadece Türkiye kaynaklı değil bu.”

“Altın yüksek fiyatlarını korumaya devam ediyor. Peki bütün bunlar rağmen dolar neden yükselmiyor? Dolar sabit kalmıyor aslında. Bugünler az uyuyacağız. Çok uzun uyanık kalacağız.”

“Dövizin üzerine koyduğumuzda 20 liralık bir fiyatlama olduğunu görüyoruz.”

Ünlü ekonomist Selçuk Geçer dolar ve eurodaki gizli detayı deşifre etti

EDİTÖR NOTU: Bu haber 2 Mayıs 2022 tarihinde saat 01.01'de yazılmıştır. An itibarıyla dolar kuru 14,84 euro 15,66 altının gramı ise 905 TL değerinde. 

Emekliler asıl bayramı bayramdan sonra yapacak! Hesaplara 3 bin lira yatacak

Sıfır araç alamıyoruz bari ikinci el araç alalım diyenler dikkat! Otomotiv sektörünün kara kutusu fiyatları açıkladı

Altın ve Piyasalar uzmanı İslam Memiş doların ne kadar yükseleceğini açıkladı! Döviz hesabı olanlar dikkat


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön