29 / 04 / 2024

Ünlü kripto fenomeninden altın alacaklara çok önemli uyarı: Sakın bunu yapmayın!

Ünlü kripto fenomeninden altın alacaklara çok önemli uyarı: Sakın bunu yapmayın!

Altın yatırımı yapmak isteyenler uzmanların tavsiyeleri ile ilgili araştırmalar yaparken, Kripto fenomeni Murat Ali Calman'dan altın almak isteyenler için çok önemli bir uyarı geldi. İşte Murat Ali Calman'ın konu ile ilgili o paylaşımı...



Son dönemlerde rekor üstüne rekor kıran altın fiyatları yatırımcıların da en çok merak ettiği konular arasında başı çekiyor. Yeni bir altın yatımı yapmak isteyenlerin uzmanların tavsiyeleri ile ilgili araştırmalar yaparken Kripto fenomeni Murat Ali Calman'dan altın almak isteyenler için çok önemli bir uyarı geldi. 

Kripto fenomeni Murat Ali Calman resmi X hesabı https://twitter.com/calmanmuratali üzerinden yaptığı paylaşımda "Bankalardan sakın altın almayın" ifadelerini kullandı.

Murat Ali Calman'ın paylaşımı şu şekilde: 

Kapalı çarşı altın
Alış: 2552
Satış: 2557

Bankalardan altın almayın
Bankalarda altın almayın
Bankalardan sakın altın almayın
 

 

QNB Finansbank emekli promosyonunda son dakika! Nisan 2024 yeni emekli paketiyle hesaplara işte tam bu kadar yatırılacak

0.69 faizli konut kredisinin aylık ödemesi kaç TL? 400 bin, 500 bin, 1 milyon 1.5 milyon TL hesaplama tablosu!

Mağdur ev sahibi: Yüzde 25 zam sınırıyla bizim paramız, kiracılara verildi! 


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön