03 / 05 / 2024

Ünlü yatırımcıdan dikkat çeken Bitcoin tahmini! Kripto parada düşüş sürecek mi?

Ünlü yatırımcıdan dikkat çeken Bitcoin tahmini! Kripto parada düşüş sürecek mi?

Kripto para Bitcoin (BTC) 69 bin dolarlık rekor seviyesinden oldukça uzaklaştı. “Bitcoin düşecek mi, yükselecek mi?” sorusu ise bu anlamda kripto para yatırımcılarının en çok merak ettiği konular birisi haline geldi.



BİR KAPANMA KARARI DAHA!

Bu arada FTX'in iflası gündemdeki yerini korurken bir kripto para borsası daha kapandığını duyurdu. Mesajlaşma uygulamasıyla tanınan Japon teknoloji firması LINE'ın alt kuruluşu olan kripto para borsası Bitfront kapanma kararı aldığını duyurdu. Bitfront'in internet sitesinde yer alan açıklamada "Hızlı bir dönüşüm yaşayan sektördeki zorlukları aşmak için gösterdiğimiz tüm uğraşlara rağmen Bitfront'u kapamamız gerekiyor." ifadelerine yer verildi.

Ankaralılar dikkat! Yüzde 25 zam geldi! 200 gram ekmeğin yeni fiyatı 5 TL oldu!

Sözleşmeli personeli heyecanlandıran açıklama! Çalışma tamamlandı! Cumhurbaşkanı Erdoğan pazartesi günü açıklayacak!

İstanbul'da yaşayan herkesi ilgilendiriyor! Yüzde 25 zam geldi!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön