02 / 05 / 2024

Ünlüler bu evlerde yaşıyor!

Ünlüler bu evlerde yaşıyor!

Magazin dünyasında adından sıkça söz ettiren ünlülerin evlerini hiç merak ettiniz mi? İşte Türkiye'nin ünlü isimleri ve yaşadıkları muhteşem evler...



Magazin gazetelerini süsleyen isimlerden bazıları yüzlerce metrekare büyüklükteki evlerde otururken bazıları ise doğa ile başbaşa kalmayı tercih ediyor. İşte Türkiye'nin ünlü isimleri ve yaşadıkları muhteşem evler...

 

1- DENİZ SEKİ

 

Ünlüler bu evlerde yaşıyor!


Bodrum'da her akşam sahne alan Deniz Seki kazandığı paraları gayrimenkule yatırdı. Ünlü şarkıcı, Sarıyer'de Boğaz manzaralı bir köşke taşındı. 

2- TUBA BÜYÜKÜSTÜN

 

Ünlüler bu evlerde yaşıyor!


Kadıköy Caddebostan’da yaşayan Tuba Büyüküstün, yine aynı semtten 4+1 daire kiraladı. İkiz çocukları Toprak ve Maya’yla yaşayacak güzel oyuncu, yeni dairesi için aylık 5 bin TL kira ödeyecek.

3- DENİZ AKKAYA

 

Ünlüler bu evlerde yaşıyor!


Eski manken ve sunucu Deniz Akkaya, 2 yıl önce taşınma kararı aldığı Emirgan’daki evinde yaşıyor. 250 metrekarelik evde kızı Ayşe ve kedisi Pati ile oturan Akkaya, evi için “Daha önce yaşadığım evler de hep uzun süreli oldu. Ama hepsi gereğinden fazla büyüktü, artık sıkılmıştım bu durumdan. Burası tam aradığım ebatta, bizim çekirdek ailemize uygun ve sıcak bir evdi. İçinde tadilat yapmamı gerektiren durumlar olmaması da cabasıydı.” açıklaması yapmıştı. 

4- OKAN BAYÜLGEN

 

Ünlüler bu evlerde yaşıyor!


Uzun zamandır ekranlarda gözükmeyen Okan Bayülgen, evinin kapılarını sosyal medyaya açtı. Okan Bayülgen'in evinin vintage dekorasyonu takipçileri tarafından yoğun ilgi gördü. Bayülgenin evinde dikkat çeken en önemli detay ise el yapımı özel işlemeler oldu. 

5- KIVANÇ TATLITUĞ

 

Ünlüler bu evlerde yaşıyor!


2016'da Başak Dizer ile dünya evine giren Kıvanç Tatlıtuğ, Demet Akbağ'ın Bebek Ayşe Sultan Korusu'ndaki evini kiraladı. Boğaz manzaralı evi iki ay boyunca tadilatla ettiren çift buradan Kemerburgaz'a taşındı. Kıvanç Tatlıtuğ, radığı evi Kemer Country'de buldu. 

6- NUSRET

 

Ünlüler bu evlerde yaşıyor!


Etiler'de bulunan Nusr-Et'in sahibi Nusret Gökçe, Amerika'da bulunan Nusret, lüks bir otelin 36. katında okyanus manzaralı bir suit kiraladı.Miami'den villa almak isteyen Nusret restoranına 450 metre mesafede bulunan 1+1 suite aylık 70 bin TL ödedi. 

7- BENGÜ

 

Ünlüler bu evlerde yaşıyor!


Beykoz-Acarkent’teki villasının kapısını Hello Fashion Homes dergisine açan Bengü, villanın dekorasyonu için İçmimar Engin Özmen ile anlaştı. Bengü, evi için “Villayı görür görmez ‘İşte hayalimdeki ev’ dedim. En çok vakit geçirdiğim yer sıcak, ferah, romantizm kokulu yatak odam. Duvarları değerli tablolarla doldurdum. Sanatı seviyorum. Selim de dekorasyon konusundaki tarzımı beğeniyor” dedi.

8- IŞIL-RÜŞTÜ RENÇBER

 

Ünlüler bu evlerde yaşıyor!


Işıl Rençber ve Rüştü Reçber çifti, Beykoz’dan 10 milyon TL’ye aldıkları havuzlubahçeli, 4 katlı villalarına taşındı. Dekorasyonu A’dan Z’ye yenileyen Işıl Rençber,  lüks eşyalar için de kesenin ağzını açtı ve 800 bin TL ödedi. Lüks evin tadilatını 2 ayda tamamlayan Rençber’in sehpasından moda kitapları eksik olmuyor. 

9- DEMET ŞENER

 

Ünlüler bu evlerde yaşıyor!


Demet Şener, Levent'teki üç katlı villasını Instyle Home ekim sayısına açtı. Zemininde tassos ve siyah mermer kullanılan antrenin duvarlarını renk renk tablolar süslüyor. Sade döşenen evde siyah ve beyaz renkleri ağırlıkta. 

10- ESRA ERON

 

Ünlüler bu evlerde yaşıyor!


TV 8 ve TV 8.5 ekranlarında Survivor Ekstra ve Magazin 8’in sunucusu Esra Eron, kızı Alya ile Ulus’ta dubleks bir evde yaşıyor. Sunan evi için, “Daireyi emlakçı aracılığı ile buldum. İçine girdiğimde çok eskiydi ama mekânların genişliği ve evin aydınlık oluşu hoşuma gitti. Kendi zevkime göre baştan sona burayı yenileyince seveceğimi çok iyi biliyordum. En önemlisi kızımın okuluna da yakın.” şeklinde konuştu. 


Geri Dön