04 / 05 / 2024

Ünlüler yurtdışında evlerini nereden tercih ediyor?

Ünlüler yurtdışında evlerini nereden tercih ediyor?

Kazandıkları paraları gayrimenkule yatıran ünlülere artık Türkiye dar gelmeye başladı. Yatırımlarını Amerika, Fransa ve İngiltere 'nin de arasında olduğu ülkelere yapan sanatçıların nerelerde evi var ?



Kıvanç Tatlıtug Paris SEDA Sayan (53) Londra'yı tercih eden ünlü isimlerden. 

Şarkıcı, Paris Hilton'un oturduğu Kingston bölgesinde yaklaşık bir yıl önce 400 bin sterline bir ev satın almıştı. 


UZUN yıllar Londra'da yaşayan Haluk Bilginer (60) İngiltere'de ev sahibi olan ünlüler arasında. Yılın büyük bir bölümünü Londra'da geçiren sanatçının Notting Hill'de bir evi var. 


SİBEL Can (44), Miami'deki Williams Island adlı adadaki dairesini sattıktan sonra Fransa Cote d'Azur'da bir ev satın aldı. Can, fırsat buldukça sık sık kafasını dinlemek için buraya gidiyor. 


KENAN İmirzalıoğlu (40), son zamanlarda yaptığı gayrimenkul yatırımlarıyla gündemde. Başarılı oyuncunun iş yoğunluğu nedeniyle pek gidemese de Los Angeles'ta bir evi bulunuyor. 


GAYRİMENKULE yaptığı yatırımla bilinen Kıvanç Tatlıtuğ'un (31) Paris'te bir evi bulunurken, son günlerde Hollanda'da da bir ev aradığı konuşuluyor. Tatlıtuğ, ev dışında arabalara da düşkün. 


PERRAN Kutman (60), Miami'den ilk ev sahibi olan isimlerden biri. Yaklaşık 14 yıl önce Miami- VVilliam's Island'dan ev satın alan Kutman, yılın büyük bir bölümünü burada geçiriyor. 


Korkusuz


Geri Dön