18 / 05 / 2024

Ünlülerin yurtdışında tercih ettikleri evler

Ünlülerin yurtdışında tercih ettikleri evler

Kazandıkları paraları gayrimenkule yatıran ünlülere artık Türkiye dar gelmeye başladı. Yatırımlarını Amerika, Fransa ve İngiltere 'nin de arasında olduğu ülkelere yapan sanatçıların nerelerde evi var ?

Emlakçılar neden yurtdışında konut almaya yönlendiriyor? Tebernüş Kireçci sordu, vatandaş yanıtladı!

Türkiye'nin 1 numaralı emlak ve konut editörü Tebernüş Kireçci, ''Emlakçılar neden yurtdışında konut almaya yönlendiriyor?'' sorusunu sordu, vatandaş yanıtladı. İşte Kireçci'nin 3 maddelik o analizi...

Sayıştay raporu resmen belgeledi! Dünyaca ünlü Konyaaltı Plajı işgal altında!

Antalya’nın dünyaca ünlü plajları arasında yer alan Konyaaltı sahilindeki işletmeci işgali, Sayıştay raporuna girdi. İşte konu ile ilgili detaylar....

Türkiye'nin ünlü altın analistinden flaş açıklama. Bunu duyan kuyumcuya koşacak. Altın fiyatlarında şok

Türkiye'nin altın konusundaki ünlü analistleri arasında yer alan İslam Memiş bu fiyatların bir daha görülmeyeceğini ve vatandaşların altın almasının faydalı olduğunu dile getirdi. Bu sözleri duyan vatandaşlar kuyumcuya koştu

Ünlülerin lüks evlerinin fiyat etiketleri ağızları açık bırakıyor! Kimisi 100 milyon kimisi 200 milyon dolar!

Ünlülerin şaşırtıcı derecede lüks evlere sahip oldukları ve bu evlerin hayal edilemeyecek kadar pahalı olduğu herkesçe bilinen bir gerçek. Peki, en pahalı evlere sahip ünlüler kim? İşte ayrıntılar...

Yurtdışında çalışmak için en iyi ülkeler hangileri? Türkiye kaçıncı sırada?

İyi eğitim görmüş, uluslararası firmalar da çalışabilecek, yüksek nitelikli beyaz yakalılar için yurtdışında çalışmak için en iyi ülkeler tespit edildi. 12 bin üst düzey çalışanla yapılan ankette yaşam kalitesi, bireysel ilişkiler, ulaşım, kariyer fırsatları ve maaş gibi kriterler değerlendirildi.

NFT piyasasında neler oluyor? Neredeyse sıfırladı!

NFT’lerin işlem hacimleri, 2022 yılı Ocak ayında yakaladığı rekor seviyeden yüzde 97 düşüş gösterdi. 2022 başında 17 milyar dolarlara çıkan işlem hacmi Eylül ayında 466 milyon dolara kadar düştü. Ünlülerin de piyasayı terk ettiği öğrenildi.

Nişantaşı'nda ünlülerin yaşadığı apartmanda dolandırıcılık şoku! 

Nişantaşı'nda bulunan apartmanda ünlü isimleri dolandırıp kaçan apartman görevlisi ailesini de arkada bırakarak kayıplara karıştı.

Nef yurtdışında yatırımlarına hız verecek!

Yurtdışında sayısız konut projelerini hayata geçiren Nef yeni projeler için düğmeye bastı. Yeni yatırımlara yönelik açıklama yapan Nef Yönetim Kurulu Başkanı Erden Timur, 10'a yakın ülkede çalışma yapılacağını açıkladı. 

Türk müteahhitler yurtdışında 10 binden fazla proje üstlendi!

Türk müteahhitler koronavirüs salgınına rağmen yurtdışında projeleri üstlenmeye devam ediyor. Sektör ilk çeyrekte 3,1 milyar dolarlık 52 projeyi hayata geçirdi. 

Türk markaları yurtdışında mağaza açılışlarını hızlandırdı!

Koronavirüs salgını sonrasında kiraların gerilemesiyle beraber Türk markaları yurtdışında mağaza yatırımlarını hızlandırdı. 

Yabancılar konut alımında hangi illeri tercih ediyor?

Nisan ayı konut satış rakamları açıklandı. Açıklanan rakamlara göre Nisan ayında yabancıya konut satışları yüzde 416 oranında arttı. Yabancıların konut satışında tercih ettiği ilk iller İstanbul ve Antalya oldu.

Kiğılı yurtdışında 11 mağaza açtı!

Ünlü giyim markası Kiğılı yurtdışında 11 mağazanın açılışı yaptı. Açılan mağazaların 6'sı İtalya'da gerçekleşti.

Ünlü isimler hangi semtlerden ev almayı tercih ediyor?

Ünlü isimler en çok hangi semtleri tercih ediyor, nasıl evlerde oturuyor? İşte ünlülerin lüks villaları...

Ünlülerin yurtdışında tercih ettikleri evler Haberi

Ünlülerin yurtdışında tercih ettikleri evler

Kıvanç Tatlıtug Paris SEDA Sayan (53) Londra'yı tercih eden ünlü isimlerden. 

Şarkıcı, Paris Hilton'un oturduğu Kingston bölgesinde yaklaşık bir yıl önce 400 bin sterline bir ev satın almıştı. 


UZUN yıllar Londra'da yaşayan Haluk Bilginer (60) İngiltere'de ev sahibi olan ünlüler arasında. Yılın büyük bir bölümünü Londra'da geçiren sanatçının Notting Hill'de bir evi var. 


SİBEL Can (44), Miami'deki Williams Island adlı adadaki dairesini sattıktan sonra Fransa Cote d'Azur'da bir ev satın aldı. Can, fırsat buldukça sık sık kafasını dinlemek için buraya gidiyor. 


KENAN İmirzalıoğlu (40), son zamanlarda yaptığı gayrimenkul yatırımlarıyla gündemde. Başarılı oyuncunun iş yoğunluğu nedeniyle pek gidemese de Los Angeles'ta bir evi bulunuyor. 


GAYRİMENKULE yaptığı yatırımla bilinen Kıvanç Tatlıtuğ'un (31) Paris'te bir evi bulunurken, son günlerde Hollanda'da da bir ev aradığı konuşuluyor. Tatlıtuğ, ev...