29 / 04 / 2024

Ünlülerin merak edilen evleri!

Ünlülerin merak edilen evleri!

Ünlü isimler en çok hangi semtleri tercih ediyor, nasıl evlerde oturuyor? İşte ünlülerin herkes tarafından merak edilen evleri... 



Magazin gündemininin ünlü isimleri nasıl bir evde yaşadıkları hayranları tarafından merak ediliyor. Takvim Gazetesi'nde yer alan habere göre; özellikle ünlülerin ev tasarımları ve renk seçimleri sevenleri tarafından araştırılıyor. İşte ünlülerin merak edilen evleri...

 

1- Yağmur Ünal-Türkan Şoray

Ünlülerin merak edilen evleri!

Yapımcı Yağmur Ünal ve annesi Türkan Şoray Çubuklu Vadi'de yaşıyor. 420 metrekarelik 4 katlı villanın ilk katını anne-kız ortak kullanıyor. 

 

2- Buse Terim

Ünlülerin merak edilen evleri!

Buse Terim, geçtiğimiz yılın nisan ayında Ortaköy'e taşındı. Evde misafir ağırlamayı çok sevdiğini söyleyen Terim, "Ev sahibi olarak titizimdir. Hiçbir şeyin eksik olmamasını isterim. Annem bu konuda tek idolümdür. Ne de olsa onun muhteşem sofralarını ve misafir ağırlama sanatını görerek büyüdüm" dedi.

Buse Terim dekarosyan seçimlerini şu şekilde anlatıyor: "Mermerin orta sehpa ya da TV ünitesi gibi mobilyalara çok yakıştığını düşünüyorum. Renk seçimlerim odanın ruhuna, kullanım alanına göre değişim gösterebilir.Ama çok açık tonlar yerine pastel, bej ve grinin tonlarını tercih ediyorum. Kumaşların yumuşak en önemlisi de çocuklarımın rahat hareket etmelerini de istediğim için temizliği kolay kumaşlar olmasını burada önemsemiştim."

 

3- Bilgün Sazak

Ünlülerin merak edilen evleri!

Takı tasarımcısı Bilgün Sazak, 2010 yılında beri İstanbul Çubuklu'da ailesine ait 22 yıllık bir villada yaşıyor. Denize nazır, 450 metrekarelik villasında yaşayan Bilgün Sazak 14 ay süren dekorasyon çalışmalarını şöyle anlattı:

-İngiliz dekoratör Kelly Hoppen'den ilham aldı.

-Siyah, beyaz, gri ve beyaz karışımı (grej) renkler kullandı

-Gizli ışıklandırmayı tercih etti.

 

4- Etel Baler

Ünlülerin merak edilen evleri!

Güzelliği ve şık stili ile göz kamaştıran Etel Baler, oturduğu yalı Kanlıca'da yer alıyor. Sekiz yıl önce taşınan yalı hakkında konuşan Baler, "İçinde bulunduğumuz iki katlı yapı, 1860'ta Saraylı Fatma Hanım için yapılmış haremlik diye geçen bölüm. 1909'da ünlü eczacı Ethem Pertev tarafından satın alınan yalıya daha sonra selamlık binası ekletilmiş. O da tek katlı ve hemen buranın karşısında yer alıyor. Eskiler ve yalı tarihçelerine ilgi duyanlar 'Creme de Pertev' veya 'Sirop de Pertev' deyince hatırlayacaklardır" diyor.

 

5- Aslı Şen

Ünlülerin merak edilen evleri!

Ashley Joy saç bakım markasının yaratıcısı Aslı Şen, Levent'te yaşıyor. Levent'te sakin bir sokakta yer alan evlerine 10 yıl önce taşındıklarını söyleyen Şen, "Oğullarımız Berke, Batu, bir kurt, iki 'King Charles' köpek, iki kedi ve iki emektar yardımcılarımızla kalabalık bir aileyiz burada" dedi.

Ünlülerin yaşadığı evler!


Geri Dön