29 / 04 / 2024

Ünsal Group Eryaman Concept nerede?

Ünsal Group Eryaman Concept nerede?

Firma: Ünsal Group

Proje: Concept Eryaman

Ünsal Group Eryaman Concept nerede? Eryaman Concept Evleri projesi Yavuz Selim Mahallesi 11.Cadde 7/ A-B 3.Etap Eryaman - Ankara adresinde yer alıyor...




Ankara Eryaman 3. etapta hayata geçirilen Eryaman Concept Evleri projesi  Ünsal Group  tarafından inşa ediliyor. Ünsal Group Eryaman Concept nerede sorusuna yanıt vermeden önce Eryaman Concept Evleri'nden bahsedelim.


Ankara Eryaman Concept Evleri projesi 18 katlı 2 blok olarak yükseliyor. Eryaman Concept Evleri teslim tarihi 2014 yılı Aralık ayının sonu olarak belirlendi. Eryaman Concept Evleri satış ofisi ile 0312 247 1 247 numaralı telefondan görüşme yapılıyor.


Eryaman Concept Evleri projesi içerisinde açık - kapalı yüzme havuzu, çocuk oyun alanları, fitness center, sauna, buhar banyosu, dinlenme alanları, kapalı otopark, güvenlik gibi sosyal olanaklar yer alıyor.


Eryaman Concept Evleri  Ankara  satılık daire tipleri olarak 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon tasarlandı. Ünsal Group Eryaman Concept Evleri projesi 150 adet daireden ve 100 adet ticari birimden meydana geliyor.  


Eryaman Concept Evleri fiyat listesi kapsamında 1+1 dairelerin satış fiyatları 95 bin liradan başlayıp, 109 bin liraya kadar değişiyor. Eryaman Concept Evleri'nde 2+1 dairelerin satış fiyatları ise 159 bin liradan başlayarak yükseliyor.


Eryaman Concept Evleri ödeme planı dahilinde Ünsal Group bünyesinde vadelendirme ya da banka kredisi ile taksitlendirme yapılıyor. Eryaman Concept Evleri'nde 1+1 dairelerin alanları 53 - 60 metrekare, 2+1 dairelerin alanları 90 metrekare olarak belirlendi.


Ünsal Group Eryaman Concept nerede?

Eryaman Concept Evleri adres : Yavuz Selim Mahallesi 11.Cadde 7/A-B 3.Etap Eryaman-Ankara


Ünsal Group Eryaman Concept nerede?


Ünsal Group Eryaman Concept nerede?


Eryaman Concept Evleri iletişim

Telefon: 0312 247 1 247

Web adresi: http://www.concepteryaman.com/

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön