29 / 04 / 2024

Uptown İncek'te mimarlar hayallerindeki evi çiziyor!

Uptown İncek'te mimarlar hayallerindeki evi çiziyor!

Uptown İncek Konut Projesi tarafından düzenlenen “Minik Mimarlar Hayallerindeki Evi Çiziyor” resim yarışmasına çocuklar büyük ilgi gösterdi. Yüklenen çok sayıdaki resim nedeniyle sitenin kilitlenmesi üzerine yarışma süresi bir hafta uzatıldı...



Ankara- Ankara’nın göl ve orman manzaralı konut projesi Uptown İncek tarafından düzenlenen  ödüllü “Minik Mimarlar Hayallerindeki Evi Çiziyor” yarışması çocuklardan büyük ilgi gördü. Resimlerin yüklendiği internet sitesini dahi kilitleyen ilgi üzerine başvuru süresi bir hafta daha uzatıldı.


Çoğu projede unutulan çocuklara verdiği önemle dikkati çeken Uptown İncek Konut Projesi’nde 1 Ekim’de başlayan resim yarışması geçen hafta sonu tamamlandı.


Gelen çok sayıda resim nedeniyle internet sitesinin kilitlenmesi üzerine, bazı okullar yarışma süresinin uzatılmasını talep etti.


Uptown İncek Yönetimi bu talebi değerlendirerek “Minik Mimarlar Hayallerindeki Evi Çiziyor” yarışmasının süresini 22 Kasım’a kadar uzattı.


LEMA Grup tarafından inşa edilen Uptown İncek’de çocukların özel bir yeri olduğunun altını çizen proje ortaklarından Emre Katırcı, yalnızca çocukların hayallerine dikkati çekmek için düzenledikleri yarışmanın büyük ilgiyle karşılaştığını kaydetti.


15 Kasım tarihinde başvuru süresinin tamamlanacağının daha önce açıklandığını belirten Katırcı, “Yaklaşık bir buçuk ayda beklediğimizin de ötesinde resim geldi. Hepsi  birbirinden güzel. Ancak siteye aşırı yüklenme nedeniyle halen ulaşmayanlar da olduğunu öğrendik. Bu nedenle yarışma takvimi biraz uzadı” dedi.


Uptown İncek satış ofisinde özel olarak hazırlanan masalarda çocukların resimlerini yapabildiğine dikkati çeken Katırcı, şunları söyledi:


“Aileleriyle birlikte satış ofisimize gelen çocuklar, Uptown İncek inşaatından da ilham alarak hayal ettikleri evleri kağıda döktü. Gelme imkanı bulamayan çocuklar ise [email protected] internet sitesinden resimlerini bize ulaştırdı. Yeni nesil teknolojiden beslendiği için en çok e-posta adresimize resim geldiğini söyleyebilirim.”


Yarışmanın sonunda birinci olan çocuğa mini tablet bilgisayar hediye edileceğini hatırlatan Katırcı, ikincinin bisiklet, üçüncünün ise scooter ile ödüllendirileceğinin altını çizdi.


1 Aralık Pazar günü Uptown İncek satış ofisinde düzenlenecek törenle dereceye giren resim sahiplerinin ödüllendirileceğini belirten Katırcı, bütün çocukları birbirinden eğlenceli etkinliklerin düzenleneceği ödül törenine davet etti.


-Uptown İncek-


Lema Grup tarafından hayata geçirilen Uptown İncek Konut Projesi TED  Ankara  Koleji’ne kapı komşusu olacak. İnşaat sektöründe kalite ve güveni prensip olarak benimseyen LEMA Grup Uptown İncek Kule Konut projesinde de kailte ve güvenden ödün vermiyor. 1+1 ‘den 6+1 ‘e kadar 18 ayrı tipte 226 daire bulunan proje, 36 katlı yatay ve dikey olarak inşa ediliyor.


Geri Dön