03 / 05 / 2024

Uptown İncek'ten yüzde 30 peşin, yüzde 70 teslimde öde kampanyası!

Uptown İncek'ten yüzde 30 peşin, yüzde 70 teslimde öde kampanyası!

Başkent'te yükselen Uptown İncek, özellikle çocuklu aileler için pek çok avantajı bir arada sunuyor. 226 daireli projede, 'yüzde 30 peşin, yüzde 70 teslimde öde' kampanyası dikkat çekiyor...





Başkent'te yükselen Uptown İncek, özellikle çocuklu aileler için pek çok avantajı bir arada sunuyor. 226 daireli projede, 'yüzde 30 peşin, yüzde 70 teslimde öde' kampanyası dikkat çekiyor.



Ankara'da inşa edilen Uptown İncek; bir konut projesinden öte, yaşam merkezi olmayı hedefliyor. İncek'te yükselen proje; sosyal tesisleriyle, eğitim kurumlarına yakın konumuyla dikkat çekiyor. 1+1'den 6+1'e kadar birbirinden farklı konut alternatifleri sunulan projede, "Yüzde 30 peşin, yüzde 70 teslimde öde" kampanyası başlatıldı. Projede konutlar, Haziran 2015'te teslim edilecek. 


ŞEHRE YAKIN, STRESTEN UZAK 

Projeyi hayata geçiren LEMA Grup'un ortaklarından Emre Katırcı, Uptown İncek'in Mogan Gölü ve ODTÜ manzarasıyla da Ankaralılar'ın beğenisini kazandığını kaydetti. Uptown İncek'in kentten fazla uzaklaşmadan şehir gürültüsünden uzak bir yaşam sunduğunu ifade eden Katırcı, şöyle konuştu: "Yatay ve dikey olmak üzere iki kısımdan oluşan projemizde herkes kendine uygun konutu ve hizmeti bulabilecek. Projemiz, geniş metrekareli ve çok odalı konut seçeneklerimizle çok çocuklu aileler için de doğru adres." 


312 483 5555

http://uptownincek.com/


Takvim 


Geri Dön