27 / 04 / 2024

Uransan konutların yüzde 75'ini sattı!

Uransan konutların yüzde 75'ini sattı!

Ankara'da hayata geçirdiği projelerle tanınan Uransan'ın Satış ve Pazarlama Müdürü Gazi Çelik, eylül ayında ülke genelinde konut satış rakamlarının düşmesine rağmen Uransan'ın satışını katlayarak devam ettirdiğini belirtti.



Ankara'da hayata geçirdiği projelerle tanınan Uransan'ın Satış ve Pazarlama Müdürü Gazi Çelik, eylül ayında ülke genelinde konut satış rakamlarının düşmesine rağmen Uransan'ın satışını katlayarak devam ettirdiğini, Eylül 2014'te başlayan satışlarda yüzde 75 oranına ulaştıklarını belirtti. Sektördeki durgunluğun Eylül ayında doruğa çıktığını anımsatan Çelik şunları söyledi; "Kimsenin önünü göremediği ve para harcamaya çekindiği bir dönemde konut satmak kolay değil. 20 dönümlük Hacim Kamoy Parkı ile dikkati çeken Queen Park projemizle satış ofislerinin 'öylesine' ziyaret edildiği bir dönemde çok ciddi satış rakamlarına ulaştık. Bu durum doğru projelerin sıkıntılı süreçlere karşın satışta başarılı olabileceğini gösteriyor." 


Yeni Yüzyıl


http://queenpark.com.tr/




Haber Anadolu Gazetesi'nde şu şekilde yer aldı...


Merakla beklenen 1 Kasım seçimleri ardından sandıktan tek başına iktidar çıkması. Haziran'dan bu yana bekleme pozisyonunda olan inşaat sektöründeki satışların yeniden hızlanmasını sağladı. Haziran ve Kasım arasındaki geçiş döneminde 'kaliteleriyle' satmaya devam eden marka projelerde seçim sonrası satış rekorları kırılıyor. Ankara'da hayata geçirdiği projelerle kendi ismiyle anılan bir semt oluşmasını sağlayan Uransan'ın Satış ve Pazarlama Müdürü Gazi Çelik, Eylül ayında ülke genelinde konut satış rakamlarının düşmesine rağmen Uransan'ın satışını katlayarak devam ettirdiğini. Eylül 2014'te başlayan satışlarda yüzde 75 oranına ulaştıklarım belirtti. 


ZİYARETE GELEN SATIN ALIP ÇIKTI 

Çelik, Ağustosun sonunda kendini net şekilde belli eden sektörel durgunluğun Eylül ile doruğa çıktığını anımsatarak, şunları söyledi "Kimsenin önünü göremediği ve para harcamaya çekindiği bir dönemde konut satmak kolay değil. Ancak yılların verdiği tecrübe ve müşterilerimizin gözünde sahip olduğumuz güvenle bu süreçte de satışlarımızı artırarak sürdürdük. Kentteki kilit noktaları birleştiren konumu, sosyal detayları ve önünde yer alan 20 dönümlük Hacim Kamoy Parkı ile dikkati çeken Queen Park projemizle saüş ofislerinin 'öylesine' ziyaret edildiği bir dönemde çok ciddi saüş rakamlarına ulaştık. Bu durum doğru projelerin sıkıntılı süreçlere karşın saüşta başarılı olabileceğini gösteriyor" dedi. 


Hakan AYDEDE/Anadolu


Geri Dön