06 / 05 / 2024

Urka Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi kuruldu!


Urka Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenler'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Keskin tarafından kuruldu.



Urka Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi Esenler'de 2 milyon TL sermaye bedeli ile Murat Keskin tarafından kuruldu.

Urka Geri Dönüşüm Sanayi Ve Ticaret Limited Şirketi konusu:
-Her türlü tekstil konfeksiyon, trikotaj, deri giyim, sanayi,mefruşat, maden plastik, cam petrol, yiyecek, içecek, gıda maddeleri, orman, metal, gıda maddeleri, orman,metal,otomotiv, ambalaj, kağıt, elektronik, elektromekanik dayanıklı dayanıksız tüketim malı ve bunlara benzer sanayi ve ticaret ürünleri ile bunların elde edilmesinde kullanılan hammadde, yardımcı madde ve malzemelerin geri dönüşümü katı atıkları ve hurdalarının artıklarının alımı satımı ithalatı ihracatı iç dış pazarlarda taşımacılığını toplanmasını pazarlamasını değerlenmesini yapmak. -Amaç ve konusu ile ilgili her türlü atık ve hurdaların artıkların değerlendirilmesi geri dönüşümü sonucunda elde edilen hammaddeler ve bunların elde edilmesinde kullanılan madde ve malzemelerin alımı satımı ithalatı ihracatı iç dış pazarlarda toplanması taşımacılığı yatırımı planlaması değerlendirilmesi pazarlanması reklamı tanıtımını yapmak yaptırmak. -Amaç ve konusu ile ilgili katı atık ve hurdaların artıkların yurt içinde dışında tanıtımını reklamını planlamasını yapmak yaptırmak. Her türlü konfeksiyon tekstil trikotaj deri ayakkabı giyim sanayi ürünlerinin alımı satımı geri dönüşümü ithalatı ihracatı pazarlaması imalatını yapmak yurt içinde ve dışında fason yaptırmak.
 


Geri Dön