27 / 04 / 2024

Uşak Belediyesi 'Kentsel Dönüşüm Projesi' uyguluyor!

Uşak Belediyesi 'Kentsel Dönüşüm Projesi' uyguluyor!

Uşak Belediyesi, 'olumlu kent imajı' oluşturma adına ' Kentsel Dönüşüm Projesi ' uyguluyor. Dokuzsele Deresi rehabilite edilecek; çevre düzenlemesiyle birlikte kentin yeni cazibe noktası olacak...



Uşak Belediyesi, 'olumlu kent imajı' oluşturma adına 'Kentsel Dönüşüm Projesi' uyguluyor. Menderes Havzası'nı kirleten kötü görüntünün kaynağı olan eski tabakhane bölgesinde başlayan çalışmalar sürüyor. Yaklaşık 450 bin metrekare alandaki dönüşümün ilk meyveleri alınmaya başlandı. Projenin bitmesiyle, tek caddeye sıkışan Uşak, kentsel dönüşüm alanına doğru büyüyecek. 


Uşak çok güzel olacak


Kamu kurumlarının bazıları da bölgeye taşınarak, kent merkezindeki sıkışıklık giderilecek. Kirli Dokuzsele Deresi; DSİ ve Uşak Belediyesi işbirliğiyle ıslah edilecek. Belediye Başkanı Ali Erdoğan, Uşak'ın çok güzel olacağını söyledi, şu bilgileri verdi: "İlimizin imajı için milat olacak bu proje, değişimi de ateşleyecek. Çevre ve Şehircilik Bakanı'mız Erdoğan Bayraktar'ın da katkılarını asla gözardı edemeyiz. Dokumacılara yeni Baş site yapacağız. İlimizde yeni bir konut merkezi doğacak.



Milliyet


Geri Dön