29 / 04 / 2024

Uşak Çimento Fabrikası'na belediye meclisinden onay çıktı!

Uşak Çimento Fabrikası'na belediye meclisinden onay çıktı!

Uşak Organize Sanayi Bölgesi karşısı Beylerhan ve Eskisaray Köyü Yerköprü Mevkiinde yapımı planlanan, fakat bürokratik engellerden dolayı sürekli ertelenen Uşak Çimento Fabrikasına Belediye Meclisinden onay çıktı...




Uşak Organize Sanayi Bölgesi karşısı Beylerhan ve Eskisaray Köyü Yerköprü Mevkiinde yapımı planlanan, fakat bürokratik engellerden dolayı sürekli ertelenen Uşak Çimento Fabrikasına Belediye Meclisinden onay çıktı.


Açılacak olan çimento fabrikasına Uşak Organize Sanayi Bölgesi Müdürlüğü'nün Manisa İdare Mahkemesi'ne açtığı dava ve Uşak Belediye Başkanlığı'nın bu davaya "Temyiz İstemi" başvurusuyla, Danıştay 6. Dairesi 2011/5460 sayılı kararıyla Manisa İdare Mahkemesi'nin kararını bozması üzerine yeniden Uşak Belediyesi Meclisi gündemine yeniden geldi. Meclis üyeleri tarafından oylanan Uşak Çimento Fabrikası kararı Belediye Meclisinden geçti.


Uşak ekonomisine ve istihdamına ciddi katkı sağlaması beklenen Uşak Çimento Fabrikası'nın akıbeti önümüzdeki günlerde yapılacak açıklamalarla daha net hale geleceği bildirildi.


Uşak Kent Haber


Geri Dön