28 / 04 / 2024

Uşak'a 35 milyon liralık yatırım!

Uşak'a 35 milyon liralık yatırım!

Uşak Belediyesi'nin Dokuzsele Deresi Islah Projesi için çalışmalar devam ediyor. Proje kapsamında Çokkozlar mevkiinde geçiş köprüsü kurulmasının yanı sıra, ekipler Devlet Hastanesi civarından yoğun mesai harcıyor.




Uşak Belediyesi'nin kentin imajını değiştirecek projelerinden Dokuzsele Deresi Islah Projesi için çalışmalar devam ediyor. Proje kapsamında Çokkozlar mevkiinde geçiş köprüsü kurulmasının yanı sıra, ekipler Devlet Hastanesi civarından yoğun mesai harcıyor. 2016 yılında bitirilmesi planlanan projede toplam maliyet yaklaşık 35 milyon lira olacak. 


Uşak'a mini bir Porsuk çayı kazandıracaklarını ifade eden Uşak Belediye Başkanı Nurullah Cahan, projenin revize edilmiş haliyle istedikleri düzeyde ilerlediğini kaydetti. Cahan, "Kentimizi sadece İsmetpaşa caddesine mahkum eden bir yapıdan kurtarmayı hedefledik. Dokuzsele Deresi Islah Projesi bittiğinde, ilimizde yepyeni alanlar, güzel vakit geçireceğimiz sosyal mekanlar ve sıkışıklıktan kurtulan bir kente şahit olacağız. Kentimizin ufkunun değiştiği ve gelişen bir şehre şahitlik edeceğiz" diye konuştu.



Yeni Asır


Geri Dön