28 / 04 / 2024

Üsküdar yeni yatırımlarla zirveye tırmanıyor!

Üsküdar yeni yatırımlarla zirveye tırmanıyor!

Son derece gelişmiş teknik ve mimari özellikleri ile çağdaş şehirlerin ihtiyaç duyduğu modern altyapı faaliyetlerinde zirveye tırmanan Üsküdar, Türkiye'de eşi benzeri bulunmayan yeniliklere de ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor...



Son derece gelişmiş teknik ve mimari özellikleri ile çağdaş şehirlerin ihtiyaç duyduğu modern altyapı faaliyetlerinde zirveye tırmanan Üsküdar, Türkiye'de eşi benzeri bulunmayan yeniliklere de ev sahipliği yapmaya hazırlanıyor. 



ÜSKÜDAR birbiri ardına gerçekleştirdiği yatırım atakları ile yaşam kalitesi yüksek şehirler kategorisinde en üst sıralara yükseliyor. Bilim kültür ve spor alanlarında çok önemli yatırımlara yönelen Üsküdar Belediyesi'nin hizmet hamlesi, tarih ve kültür şehrinin ekonomik değerlerini ve potansiyelini de gözle görülür bir noktaya taşıyor. 


Gözlemevi sahasında bir ilk Türkiye'de bir eşi daha bulunmayan bilim ve gözlemevi, 236 araçlık otoparkı, baybayan yüzme havuzu, Fitness salonları, 650 metrekare çok amaçlı salon, 1500 metrekare bilim merkezi, 500 metrekare bilim merkezi sergi, gözlem Kulesi, planetaıyum, 350 metrekare Konferans salonu (436 kişilik), 140 metrekare kütüphane, İdari ofisler ve derslikle, 260 metrekarelik kafeteıya'ya sahip. İnşaatları hızla süren projeleri yakından titizlikle izleyen Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen, kültür ve tarih zengini Üsküdar'ın bilim, sanat ve spor kompleksleriyle çok daha ileri bir seviyeye geldiğini hizmet potansiyelinin gittikçe arttığını söyledi. 



Milat 



Geri Dön