01 / 05 / 2024

Üsküdar'ın prestij caddesi Doğancılar Caddesi yenilendi!

Üsküdar'ın prestij caddesi Doğancılar Caddesi yenilendi!

Üsküdar Belediyesi, yol ve kaldırımları şehrin estetiğine uygun hale getirmek için var gücüyle çalışıyor. Bu kapsamda son olarak Doğancılar Caddesi’nin yapımı tamamlandı ve cadde, Üsküdar’ın tarihi havasına uygun hale getirildi.



Üsküdar Belediyesi, yol ve kaldırımları şehrin estetiğine uygun hale getirmek için var gücüyle çalışıyor. Bu kapsamda son olarak Doğancılar Caddesi’nin yapımı tamamlandı ve cadde, Üsküdar’ın tarihi havasına uygun hale getirildi. Üsküdar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, “Prestij Cadde” projesi kapsamında Mimar Sinan Mahallesi’ndeki Balaban Tekkesi’ne giden cadde ve sokaklarda yenileme çalışması başlattı.

 

“Prestij Cadde” kapsamına alınan Doğancılar Caddesi ve bağlı sokaklarda, telefon, elektrik, doğalgaz, fiber optik ve yağmur suyu gibi ilgili birimlerin altyapı çalışması tamamlandı. Üsküdar Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, çalışmaların bitmesinin ardından yol ve kaldırım çalışmasını başlattı.

 

Estetik bir Üsküdar

 

Yeniden dolgusu yapılan cadde ve sokaklar, kilit taşıyla döşenerek tarihi dokuya uygun hale getirildi. Balaban Tekkesi gibi tarihi mekânların bulunduğu Doğancılar Caddesi ve bağlı sokakları, son haliyle oldukça beğeni topluyor. Esnaf ve semt sakinleri memnuniyetlerini, ferahlığı ve görünümüyle dikkat çeken bir çalışma yapan Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen ve ekibine teşekkür ederek dile getiriyor.


Üsküdar Belediyesi


Geri Dön