27 / 04 / 2024

Uzamsal Ses destekli AirPods Bim'de! Müziğin tadına varın! İşte 22 Haziran 2022 fiyat listesi...

Uzamsal Ses destekli AirPods Bim'de! Müziğin tadına varın! İşte 22 Haziran 2022 fiyat listesi...

Eşsiz bir ses deneyimi için Aktif Gürültü Engelleme özelliği sunan AirPods, BİM'in mobil uygulamasında satışa çıktı! Peki, BİM'de AirPods fiyatları ne kadar? İşte 22 Haziran 2022 fiyat listesi...



Eşsiz bir ses deneyimi için Aktif Gürültü Engelleme özelliği sunan AirPods, BİM'in mobil uygulamasında satışa çıktı! Etrafınızda olup biten şeyleri kaçırmak istemeyenler için ise Şeffaf Mod özelliği bulunan AirPods'a uygun fiyatlarla sahip olmka için tek yapmanız gereken bluetooth kulaklıklarınızı BİM'in mobil uygulaması üzerinden çevrimiçi bir şekilde satın almak!

AirPods, kullanıcının kulağının şekline ve kulak uçlarının yerleşimine uygun olarak sürekli biçimde adapte olan Aktif Gürültü Engelleme özelliğine sahip tek kulak içi kulaklık olma unvanına sahip.

Uzamsal Ses destekli AirPods Bim de! Müziğin tadına varın! İşte 22 Haziran 2022 fiyat listesi..."Duyulmamışı duymaya hazır olun" sloganı ile satışa sunulan AirPods Pro,  ses deneyiminden Siri’ye kadar her şeye güç veren H1 çipe sahip.

AirPods, tek şarjla 4,5 saate kadar dinleme süresi sunuyor.  Aktif Gürültü Engelleme ve Şeffaf Mod kapalıyken bu süre 5 saate kadar çıkıyor!

Peki, BİM'de AirPods fiyatları ne kadar? İşte 22 Haziran 2022 fiyat listesi...


Geri Dön