18 / 07 / 2024

Uzman ekonomist uyardı! Elinde dolar bulunduranlar dikkat etsin!

Uzman ekonomist uyardı! Elinde dolar bulunduranlar dikkat etsin!

Dolar üzerine piyasa uzmanlarından gelen yorumlara bir yenisi daha eklendi. Uzman ekonomist Selçuk Geçer, Dolar kuru ile ilgili önemli bilgileri paylaşarak uyarıda bulundu, Geçer: Elinde Dolar Bulunduranlar Dikkat Etsin! dedi.




Elinde Dolar Bulunduranlar Dikkat Etsin!

Döviz kurundaki dalgalanmalar ve altın kurundaki dalgalanmaların süratlenmesi ile yatırımcılar tedirgin duruma girdi. Altın ücretlerindeki yaşanan ert düşüş  ve dolar kurundaki yukarı yönlü ivme ile beraber açıklamalar gelmeye devam ediyor.

Gündemde devamlı yer alan bu ikiliye dair söylenen iddiaların ardı arkası bitmiyor. Dolar kuru için çok süratli bir çoğalma göstereceği iddia edilirken Selçuk Geçer'den açıklama geldi. Para piyasaları uzmanı ekonomist Selçuk Geçer, 2 hafta sonrasını işaret ederek yatırımcılara uyarılarda bulundu.

Elinde dolar olan yatırımcıları ikaz eden meşhur ekonomist Selçuk Geçer 2 hafta daha sabretmeleri gerektiğini söyledi. Ülkemizde yatırımcı olsun olmasın büyük bir merak konusu olan dolar kurunun gidişatı gündemden düşmüyor.

Uzman ekonomist uyardı! Elinde dolar bulunduranlar dikkat etsin!
Selçuk Geçer'den Tarihi Dolar Kuru Tahmini

Melhur ekonomist Selçuk Geçer'in ön görülerine göre Türkiye'nin elinde olan sıcak para kaynaklarının bittiği söyledi. Dolar kurunun iki hafta içerisinde
 çıkacağının altını çizen ekonomist tahminlerini de söyledi.


Geri Dön