30 / 04 / 2024

Uzman isim altın yatırımcılarına seslendi: Gram altında 2 bin 300 liraya hazır mısınız? 

Uzman isim altın yatırımcılarına seslendi: Gram altında 2 bin 300 liraya hazır mısınız? 

Altın fiyatları milyonlarca yatırımcı tarafından yakından takip ediliyor. Yatırımcılar altın fiyatlarının ne kadar olacağını merak ederken Ft. Ekonomist sosyal medya hesabından gram altının 2 bin 300 lira olacağını açıkladı. 



Altın fiyatları merak konusu olmaya devam ediyor. Yeni yıla sayılı günler kala yatırımcılar altın fiyatlatlarının yükselip yükselmeyeceğini araştırırken Ft. Ekonomist X sosyal medya hesabından gram altının 2 bin 300 lira olacağını açıkladı.

Yatırımcılara altının yükselişe geçeceğinin müjdesini veren Ft. Ekonomist yatırımcılara seslendi. Ekonomistin paylaşımının altına yatırımcılardan onlarca yorum geldi. İşte o paylaşım ve gelen yorumlar...

Ft. Ekonomist
@Ft_Ekonomist

Gram Altın 1915₺ 

2300 e hazırmısınız?? #altın


Ekonomistin açıklamasının ardından kimi yatırımcılardan hazırız mesajları gelirken kimileri de gram altının 2,300 lira olacağına inanmadı. 

İlknur Çiftçi adlı kullancı ekonomiste teşekkür ederek ''Ben de sayenizde 1 Gr aldım,,az ama dünden bugüne kazançlı olmak çok güzel'' dedi. 

GOLD adlı başka bir takipçi ise altının düşebileğine dair endişelerini dile getirerek :''Şimdi ekrana 1908.4 hiç 1915 e olmadı fakat ilerleyen saatlerde olur. BAZI KESİM GEÇİCİ GERİ ÇEKİLME BEKLİYOR FİKRİNİZ NEDİR? İNŞALLAH GERİ ÇEKİLME OLMAZ'' dedi.

Altın kan kaybediyor! Altın yatırımcıları dikkat! Çeyrek altın ne kadar oldu? 15 Aralık Cuma altın fiyatları

2003'te asgari ücretle 25 cumhuriyet altını alınırken, bakın şimdi kaç tane alınıyor?

Gram altın bugün ne kadar? Elinde 1 gramı bile olanlar dikkat! 14 Aralık Perşembe canlı altın fiyatları

Geri Dön