03 / 07 / 2024

Uzmanı uyardı! Konut kredisi ile geleceğinize ipotek koymayın!

Uzmanı uyardı! Konut kredisi ile geleceğinize ipotek koymayın!

Toprak Yatırımcısı ve talepbul'un Yönetim Kurulu Başkanı Arif Güdül, resmi X hesabı üzerinden yaptığı paylaşımda konut kredisi ile geleceğinize ipotek koymayın uyarısı yaptı. İşte Arif Güdül’ün o paylaşımı…



 

Yeni bir konut sahibi olmak isteyenlerin gündeminden düşmeyen konut kredisi faiz oranları yükselmeye devam ediyor. Aylık taksitlerin asgari ücreti katladığı krediler için bir uyarı da  Toprak Yatırımcısı ve talepbul'un Yönetim Kurulu Başkanı Arif Güdül’den geldi.

Toprak Yatırımcısı ve talepbul'un Yönetim Kurulu Başkanı Arif Güdül, resmi X hesabı https://x.com/arifgudulcom üzerinden yaptığı paylaşımda  konut kredisi ile geleceğinize ipotek koymayın uyarısı yaptı. 

Arif Güdül paylaşımında şu ifadeleri kullandı: “Konut kredisi çekmem. Ev alacaksam bunu 3 yıl ertelerim. Peşinat param ile 3 ilde, paramı en az 10 kat artırabileceğim, bütçeme uygun gelişim akslarında ve imara yakın, hikayesi olan lokasyonlarda arazi yatırımları yaparım. Bu şekilde, tecrübeyle sabittir ki; 3 yıl sonra kredisiz en az 2 ev ve 3 yıllık kira bedelinin kazancını elde ederim.”


Arif Güdül'ün paylaşımı şu şekilde:


Konut Kredisi ile Geleceğinize İpotek Koymayın.  Konut kredisi çekmem. Ev alacaksam bunu 3 yıl ertelerim. Peşinat param ile 3 ilde, paramı en az 10 kat artırabileceğim, bütçeme uygun gelişim akslarında ve imara yakın, hikayesi olan lokasyonlarda arazi yatırımları yaparım. Bu şekilde, tecrübeyle sabittir ki; 3 yıl sonra kredisiz en az 2 ev ve 3 yıllık kira bedelinin kazancını elde ederim.

Bu sebeple, kredi çekip yıllarınızı ve paranızı heba etmeyin.

 

 

Ev almayı düşünenler dikkat! Ziraat Bankası’ndan 9 bin 499 TL taksitle konut kredisi kampanyası!

MTA açıkladı! 485 diri fay hattı ve en riskli kentler hangileri?

Banka banka konut kredisi faiz oranları güncellendi! 3 milyon TL'nin geri ödemesi ne kadar?


Geri Dön