06 / 05 / 2024

V Mall İstanbul AVM 2024'te açılıyor!

V Mall İstanbul AVM 2024'te açılıyor!

Başakşehir'de Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'ndan alınan arsada İsra Holding tarafından inşa edilen V Mall İstanbul AVM, 2024 yılının ilk çeyreğinde kapılarını açıyor.



‘V ORMAN RESORT'TA SONA DOĞRU

“V” markalı inşaat ve gayrimenkul geliştirme faaliyetlerini Bolu-Mudurnu'da ‘V Orman Resort' turizm kompleks projesiyle başlatan İsra Holding, yüzde 95 oranında bitirilen projede lansmanla beraber satışlara da start verdi. 70 tane villa, 46 tane delux apart, 5 yıldızlı otel, sosyal tesisler, cami ve kütüphane, termal su ve dinlenme alanlarının bulunduğu V Orman Resort projesinde, proje alanını çevreleyen yaklaşık 40 hektar büyüklüğünde mesire alanı yer alıyor.

Bölgedeki turizme ve istihdama katkıda bulunacak olan projedeki villa ve apartlar hisseli gayrimenkul modeliyle satılıyor. Hisselerin satışı, en az bir hafta ve tam satışta 52 hafta olacak şekilde planlandırak öngörüldü. Zengin sosyal donatı alanlarının bulunduğu projede; sağlık merkezi, erkek, kadın spa merkezleri, konferans ve toplantı salonları termal havuzlar, kardio, fitness ve alışveriş merkezi hayata geçiriliyor. Ziyaretçilerine 12 ay boyunca hizmet sunacak şekilde hayata geçirilen V Orman Resort'ta birinci etap açılışı bu senenin sonunda gerçekleştirilecek. 

V Mall İstanbul AVM 2024 te açılıyor!

BAŞAKŞEHİR'İN YENİ TİCARİ GÖZDESİ: V MALL İSTANBUL AVM

V Mall İstanbul projesi, Başakşehir'de Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'ndan alınan arsada inşa ediliyor. Öz sermayeye sahip çoklu ortaklık yapısıyla yükselen projenin inşaat çalışmalarına start verildi. 119 bin 600 metrekarelik inşaat alanı bulunan V Mall İstanbul'un; Başakşehir'in modern turizm-ticaret merkezi olmasına ek olarak binlerce istihdamın ve yeni iş sahalarının oluşmasına da fırsat vermesi öngörülüyor. 14 farklı ülkeden yatırımcının bulunduğu V Mall İstanbul projesi, örnek yatırım ve finansman modeliyle de ön plana çıkıyor. Geliştirilen modelde ülkemize doğrudan döviz girdisi sunularak ekonomiye de katkıda bulunulması planlanıyor. 160'ı aşkım mağazanın bulunacağı yeni nesil AVM konseptli V Mall İstanbul; zincir mağazalar, kafe ve restoranlar, seçkin markalar, rafine lezzetler ile sanat ve eğlence ünitelerinin bulunacağı mekânlarla İstanbulluların yaşamına değer sunacak. 


Geri Dön