06 / 05 / 2024

V Mall İstanbul AVM 2024'te açılıyor!

V Mall İstanbul AVM 2024'te açılıyor!

Başakşehir'de Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'ndan alınan arsada İsra Holding tarafından inşa edilen V Mall İstanbul AVM, 2024 yılının ilk çeyreğinde kapılarını açıyor.



CAZİP YATIRIMIN ADRESİ

V Mall İstanbul; Olimpiyat Stadyumu, İstanbul Havalimanı, Başakşehir Millet Bahçesi, Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi ve Kuzey Marmara Otoyolu gibi pek çok mega projeye yakın konumda yükseliyor. Proje, yanı başında hayata geçirilecek iki metro hattı, tramvay hattı ve toplu ulaşım hatlarıyla ziyaretçilere ve yatırımcılara ulaşım kolaylığı da sunulacak. Son zamanlardaki sayılı AVM projeleri arasında yer alan V Mall İstanbul projesinin 2024 yılının ilk çeyreğinde açılması öngörülüyor. 

V Mall İstanbul AVM 2024 te açılıyor!

İSRA'DAN YENİ FIRSATLAR

Turizm, Perakende, Sağlık ve Enerji yatırımlarının gelecek süreçte stratejik açıdan fırsatlar sağlayacağının altını çizem İsra Holding Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahim Tavlı, “Öz sermaye ve güçlü ortaklık yapımızla gayrimenkul geliştirme, inşaat ve enerji sektöründe faaliyet gösteriyoruz. Enerji sektöründe Doğu Anadolu Bölgesinde birçok noktada sondaj ve kuyu açma faaliyetlerini aktif olarak sürdürüyoruz. Temsilcisi olduğumuz gayrimenkul sektöründe ise ‘V' markalı projeler geliştirdik. Öz kaynaklarımızla hayata geçirdiğimiz Bolu-Mudurnu'daki V Orman Resort projemiz ile İstanbul'un planlı ve hızlı gelişen bölgesi Başakşehir'de V Mall İstanbul Projemizin startını verdik. İsra Holding olarak amacımız; ülkemiz için değer üretmek, geliştirdiğimiz ve yatırım planlamasına aldığımız projelerle de ekonomimize ve istihdama katkı sağlamak.

ÖRNEK BİR MODEL DAHA

Grubumuzun, gayrimenkul geliştirme noktasındaki başarısının temelini doğru sektörü belirleme, finansman modeli ve lokasyon oluşturuyor. Geliştirme sürecinde ki adımlarımızı sırasıyla yatırım yapacağımız sektörün tespiti, finansman modelinin belirlenmesi ve projeye değer kazandıran lokasyon avantajını da dahil ederek örnek bir model sergiliyoruz. Öz kaynaklarımızla hayata geçirdiğimiz Bolu-Mudurnu'daki V Orman Resort kompleksimiz, inanıyorum ki; doğayı seven, huzuru arayanların ilk adresi olacaktır. Amacımız; V Orman Resort kompleksimizde doğayı ve teknolojiyi mükemmel bir uyumla birleştirerek ziyaretçilerimize hizmet ve konfor noktasında eşsiz bir deneyim sunmak. Bu yıl sonunda inşallah projemizin 1. etabının açılışını gerçekleştireceğiz. Projemiz tamamlandığında doğrudan ve dolaylı olarak yaklaşık 1.500 kişiye iş imkânı sağlamış olacağız.


Geri Dön