06 / 05 / 2024

V Mall İstanbul AVM 2024'te açılıyor!

V Mall İstanbul AVM 2024'te açılıyor!

Başakşehir'de Emlak Konut Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'ndan alınan arsada İsra Holding tarafından inşa edilen V Mall İstanbul AVM, 2024 yılının ilk çeyreğinde kapılarını açıyor.



V MALL İSTANBUL'A YATIRIMCI YAĞACAK

‘V' markalı diğer bir projemiz, İstanbul-Başakşehir'deki V Mall İstanbul. Öz sermaye ile çoklu ortaklık yapısına sahip projemizde şu an 14 farklı ülkeden yatırımcımız bulunuyor. Ortaklarımız, V Mall İstanbul'dan hisse satın alarak yatırımını gerçekleştiriyor. Hisse alan yatırımcılarımız güçlü ve büyük bir projenin ortağı olarak AVM içerisinde yer alan işletmelerle sürdürebilir yüksek gelir elde edecek. Projemize başta Körfez ülkeleri olmak üzere birçok ülkeden yatırımcıların ilgisi devam ediyor.

V Mall İstanbul AVM 2024 te açılıyor!

ÜLKE EKONOMİSİNE VE İSTİHDAMA KATKI

Dünya'dan Leyla İlhan'ın haberine göre; V Mall İstanbul projemiz için geliştirdiğimiz örnek yatırım ve finansman modeli ile ülkemize doğrudan döviz girdisi sağlanarak ekonomimize ve istihdama katkı sağlıyoruz. Projemiz tamamlandığında yaklaşık 2 bin kişiye istihdam sağlayacağız. İstanbul Havalimanı, Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi, Olimpiyat Stadyumu gibi insan sirkülasyonuyla etki alanı büyük olan V Mall İstanbul AVM'nin yatırımcılarımıza kazanç dolu fırsatlar sunacağına inanıyoruz. Projemize ilgi duyan, yatırım yapmak isteyen tüm vatandaşlarımızı satış ofisimize bekliyoruz. V Mall İstanbul Alışveriş Merkezimizin kiralaması, konsept planlaması ve yönetimini de sektöründe öncü olan, güven duyduğumuz ECE Türkiye'ye emanet ettik.

PALLADIUM'UN TİCARİ ÜNİTELERİNİ DE SATIN ALDIK

Öte yandan İsra holding olarak V Mall İstanbul projemize komşu olan Başakşehir'deki Palladiumu bünyemize kattık. Hayata geçirdiğimiz projelerle ve bünyemize kattığımız Pallladium ile birlikte 5.5 milyar TL'lik geri dönüş bekliyoruz. Şimdiden bünyemize kattığımız Palladium ile V Orman Resort ve V Mall İstanbul projelerimizin yatırımcılarımıza hayırlı olmasını diliyorum” açıklamasında bulundu. 

İsra Holding'in basın toplantısı 22 Mart'ta!

Kayaşehir Palladium AVM İsra Holding'e satılıyor! 


Geri Dön