07 / 05 / 2024

V Mall İstanbul AVM'de pay satışı başlıyor! Yatırımcılar dikkat! 

V Mall İstanbul AVM'de pay satışı başlıyor! Yatırımcılar dikkat! 

Başakşehir'de hayata geçirdiği yeni projesi V Mall İstanbul AVM'yi 2024 yılında tamamlayarak açmayı planlayan İsra Holding, gayrimenkul sektörüne yeni bir soluk getiriyor. İşte ayrıntılar...



V Mall İstanbul Alışveriş Merkezi için ilk kazma geçtiğimiz yılın Nisan ayında vuruldu. İnşaat alanı 119 bin 600 metrekare olan ‘V Mall İstanbul’ Alışveriş merkezi, Başakşehir Kayabaşı'nda yükseliyor.

160'tan fazla mağazanın yer alması planlanan V Mall İstanbul AVM, zincir mağazalar, kafe ve restoranlar, seçkin markalar, rafine lezzetler ile sanat ve eğlence ünitelerini barındıracak.

Olimpiyat Stadyumu, İstanbul Havalimanı, Başakşehir Millet Bahçesi, Başakşehir Çam ve Sakura Şehir Hastanesi ve Kuzey Marmara Otoyolu gibi birçok mega projeye yakın konumuyla dikkat çeken projenin 2024 yılının ilk çeyreğinde açılması planlanıyor.

V Mall İstanbul AVM de pay satışı başlıyor! Yatırımcılar dikkat! 

V Mall İstanbul AVM projesinin ÇED sürecinde aktarılan bilgilere göre; projede 207 bağımsız bölüm kapasiteli, 5 Normal kat ve 6 Bodrum katlı alışveriş merkezi yapılması öngörüldü. 

Taban oturum alanı 5 bin 994 metrekare olarak belirtilen V Mall İstanbul AVM'nin, sulanabilir peyzaj alanı da 1.440 metrekare olarak açıklandı. 

V Mall İstanbul AVM de pay satışı başlıyor! Yatırımcılar dikkat! 

İsra Holding Yönetim Kurulu Başkanı Abdurrahim Tavlı, proje ile ilgili geçtiğimiz Mart ayında gerçekleştirdiği açıklamasında V Mall İstanbul AVM'nin startını verdiklerine dikkat çekerek "Öz sermaye ile çoklu ortaklık yapısına sahip V Mall İstanbul'da şu an 14 farklı ülkeden yatırımcımız bulunuyor" şeklinde konuştu. 

"Projemize ilgi duyan, yatırım yapmak isteyen tüm vatandaşlarımızı satış ofisimize bekliyoruz" ifadelerini kullanan Tavlı, projeden hisse alan yatırımcıların güçlü ve büyük bir projenin ortağı olarak AVM içindeki işletmelerle sürdürebilir yüksek gelir eldeceğini vurguladı. 

Web: http://israholding.com.tr/index.php

İsra Holding, Kayaşehir Palladium’u Ziraat GYO'dan satın aldı! 

V Mall İstanbul AVM 2024'te açılıyor!

Başakşehir V Mall AVM için düğmeye basıldı!


Geri Dön