04 / 05 / 2024

Vaat Express'te 465 bin dolardan başlayan fiyatlarla! Yıl sonunda teslim!

Vaat Express'te 465 bin dolardan başlayan fiyatlarla! Yıl sonunda teslim!

Firma: Vaat Yapı

Proje: Vaat Center

Vaat Express projesinde 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 saon konutlar yer alıyor. Projedeki konutların teslimlerinin yıl sonunda gerçekleştirilmesi planlanıyor.



Vaat Express projesi İstanbul Avrupa Yakası Mahmutbey'de inşa ediliyor.  Vaat Yapı  imzası taşıyan projede satış süreci devam ediyor.

Tek blok olarak yükselen Vaat Express projesinde toplam 230 adet konut yer alıyor. Vaat Express projesinde yer alan konutlar 1 oda 1 salon ve 2 oda 1 salon olarak tasarlandı.

Peki Vaat Yapı Vaat Express projesinde yer alan konutların fiyatları ne kadar? Vaat Express projesi için vade yapılıyor mu? Mahmutbey Vaat Express projesi ne zaman teslim edilecek? İşte Vaat Express projesi ile ilgili detaylar...

Vaat Express te 465 bin dolardan başlayan fiyatlarla! Yıl sonunda teslim!

VAAT EKSPRESS FİYATLARI

Toplamda 230 adet konuta yer verilen Bağcılar Vaat Express projesinde fiyatlar 465 bin dolardan başlıyor. Herhangi bir vade imkanı sunulmayan projede ödemeler peşin yapılıyor.

Oturumun yıl sonunda başlayacağı Vaat Express projesinde kapalı yüzme havuzu, park, ticari alanlar, Türk Hamamı, sauna ve otopark bulunuyor.

Vaat Express te 465 bin dolardan başlayan fiyatlarla! Yıl sonunda teslim!

VAAT EKSPTESS NEREDE?

İstanbul Bağcılar Mahmutbey'de hayata geçirilen Vaat Express projesi; Kanal İstanbul'a 5 kilometre, Basın Ekspres Yolu'na 1 kilometre, TEM'e 1 kilometre, Altınbaş Üniversitesi'ne 150 metre, Atatürk Havalimanı'na 7 kilometre, İstanbul Havalimanı'na 20 kilometre mesafede yer alıyor. 

Web: https://www.vaatyapi.com
Telefon: 0212 656 9090

Brand Vadi İstanbul'da hemen teslim villalar yüzde 50 peşinatla!

ELLS Kartal 4 ay sonra teslim! Son fırsatları kaçırmayın!

Tema İstanbul 2'de 9 aya varan vade fırsatı! 


projeye sor



Geri Dön