02 / 05 / 2024

Vadistanbul haftaya ön satışta! Metrekaresi 3 bin dolar!

Vadistanbul haftaya ön satışta! Metrekaresi 3 bin dolar!

Firma: Avrupa Konutları

Proje: Vadistanbul

Avrupa Konutları projesi Vadistanbul'un haftaya ön satışa çıkması planlanıyor. Cendere'de Evyap arazisi üzerinde yer alan Vadistanbul projesinde metrekare birim fiyatı 3 bin dolar...




Aydınlı Grup, Keleşoğlu İnşaat ve  Avrupa Konutları  tarafından Ayazağa Cendere'de yer alan Evyap arazisi üzerinde 3 ada olarak yükseliyor. Satış ofisinin haftaya tamamlanması planlanan Vadistanbul'un ön satışlarının haftaya başlaması planlanıyor.



Vadistanbul projesinde metrekare fiyatının 3 bin dolardan başlaması öngörülüyor. Evyap arazisi üzerinde 300 bin metrekarelik alanda hayata geçirilecek olan  Vadistanbul  projesine özel olarak planlanan ve projeye bağlı olacak bir metro da inşa edilecek. Vadistanbul projesinde rezidans konutlar, teras evler, ticari üniteler, alışveriş alanları, kafe, restoran ve otel gibi alanlar yer alıyor.



2016 yılında tamamlanması planlanan Vadistanbul Avrupa Konutları'nın projesinin mimari tasarımı SOM Architecture tarafından yapıldı. Yaklaşık 3 bin adet konutun yer alacağı Vadistanbul projesinde, 1+1'den, 4+1'e kadar konut tipleri bulunuyor. 



0212 289 00 22 

www.avrupakonutlari.com

Gülcihan YELKENCİ/Emlakkulisi.com


projeye sor



Geri Dön