02 / 05 / 2024

Vadişehir Başakşehir fiyat listesi!

Vadişehir Başakşehir fiyat listesi!

Firma: Irmak Group - Çolakoğlu Yapı

Vadişehir Başakşehir fiyat listesi metrekare bazında hesaplanıyor. Irmak Group, Çolakoğlu Yapı, Bordo Yapı ve İntes Yapı imzası taşıyan projede 2+1, 3+1 ve 4+1 daire seçeneklerine yer veriliyor.



Başakşehir Vadişehir Konutları 50 bin metrekare arsa üzerinde hayata geçiriliyor. Ön talep topladıktan sonra satışa sunulan projede lansmana özel fırsatlar ile konut sahibi olunabiliyor.


Vadişehir Başakşehir fiyat listesi dairelerin konum ve büyüklüklerine bağlı olarak değişiyor. Proje 380 bin metrekarelik şehir parkının yanı başında inşa ediliyor. 


Yüzde 75'i yeşil alandan meydana gelen Vadişehir Evleri 550 milyon TL yatırım bedeli ile İstanbul Avrupa Yakası Başakşehir'de yükseliyor. Projede 2 oda 1 salon, 3 oda 1 salon ve 4 oda 1 salon konak tipi daireler bulunuyor.


Bahçeşehir Vadişehir Evleri ortak yaşam alanları kreş, hobi odası, Türk hamamı, koşu ve yürüyüş yolları fitness salonu, yüzme havuzu , çocuk oyun alanları ve saunadan oluşuyor.


İnşaat çalışmalarına başlanan Vaditepe Konutları'nın 2017 yılının ilk çeyreğinde teslim edilmesi planlanıyor. Projede konutların büyüklükleri 127 metrekare ile 216 metrekare arasında farklılık gösteriyor. 


Vadişehir Başakşehir fiyat listesi metrekare bazında 2 bin 850 TL'den başlıyor. Metro, şehir hastanesi, şehir parkı, kamu alanları ve okullara yakın mesafede olan projede 650 tane konut ve 60 tane ticari ünite yer alıyor. 


Vadişehir Başakşehir satış ofisi 

Telefon: 0212 415 41 41

Web: http://www.vadisehir.com.tr/

Özge ÇAKIR/Emlakkulisi.com


Geri Dön