28 / 04 / 2024

Vakıf GYO değerleme şirketini seçti!

Vakıf GYO değerleme şirketini seçti!

Vakıf GYO portföyünde yer alan taşınmazların yıl sonu değerleme raporlarının hazırlanması için AArtıbir Gayrimenkul Değerleme A.Ş. ile anlaştı.



Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı portföyünde yer alan taşınmazların yıl sonu değerleme raporlarının hazırlanması ve yıl içinde değerleme yaptırılması gerekecek gayrimenkuller için değerleme hizmeti verecek firma tespitini yaptı.


Yıl sonu portföy değerlemesi işinin, AArtıbir Gayrimenkul Değerleme A.Ş. firmasına yaptırılmasına, yıl içinde ihtiyaç duyulacak taşınmazların değerlemesi işi için AArtıbir Gayrimenkul Değerleme A.Ş. ile  Form Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. firmalarına yaptırılmasına karar verildi. 


Açıklama:

Şirketimizin 31.01.2017 tarihli toplantısında;

Şirketimiz portföyünde yer alan taşınmazların yıl sonu değerleme raporlarının hazırlanması ve yıl içinde değerleme yaptırılması gerekecek gayrimenkuller için değerleme hizmeti verecek firma tespiti ile ilgili olarak;

- Yıl sonu portföy değerlemesi işinin,  AArtıbir Gayrimenkul Değerleme A.Ş. firmasına yaptırılmasına,

- Yıl içinde ihtiyaç duyulacak taşınmazların değerlemesi işi için AArtıbir Gayrimenkul Değerleme A.Ş. ile  Form Gayrimenkul Değerleme ve Danışmanlık A.Ş. firmalarına yaptırılmasına; karar verilmiştir. 


Geri Dön