14 / 05 / 2024

Vakıf GYO İki Konak projesiyle İzmir'e 524 yeni konut geliyor!

Vakıf GYO İki Konak projesiyle İzmir'e 524 yeni konut geliyor!

Firma: Vakıf GYO

Vakıf Gayrimenkul Yatırım Ortaklığı'nın İki Konak projesiyle İzmir'e 524 yeni konut geliyor. İşte merakla beklenen İki Konak projesi ile ilgili merak edilen detaylar...



Bahçeli ve özel havuzlu penthouse konut tiplerinin yer aldığı Vakıf GYO İki Konak projesi sosyal alanlarıyla da dikkat çekiyor. 

Söz konusu projede; Yüzme havuzu, 900 araçlık otopark, resepsiyon, fitness salonu, elektrikli araç şarj istasyonu, tenis kortu, restoranlar, alışveriş alanları, basketbol sahası, yürüyüş parkuru, açık ve kapalı çocuk oyun alanları yer alıyor. 

Merakla beklenen İki Konak projesi kentin iki yakasının birleştiği noktada 50 ve 27 katlı iki bloğu ile hayata geçiriliyor. 

Vakıf GYO İki Konak projesiyle İzmir e 524 yeni konut geliyor!

Peki Vakıf GYO İki Konak projesi nerede?

Lokasyonuyla da dikkat çeken İki Konak projesi Bayraklı Kuleler Bölgesi, Salhane İzban, Bölge adliyesine 1 dakika, Stadyum metro durağına 3 dakika, Halkapınar aktarma istasyonuna 5 dakika, Medicana'ya 8 dakika, Ege Üniversitesi ve Forum AVM'ye 10 dakika, havaalanına 28 dakika, Urla'ya 45 dakika, Foça'ya ve Çeşme'ye 60 dakika mesafede yer alıyor. 

İki Konak projesi Vakıf GYO’nun İzmir İli, Konak İlçesi, Çınarlı Mahallesi 8601 Ada 2 Parsel Arsa satışı karşılığı gelir paylaşım işi olarak hayata geçiriliyor. 


Web: http://www.ikikonak.com/

 

İzmir'de satışta olan konut projeleri Ekim 2022!

İstanbul'da satışta olan konut projeleri Ekim 2022!

Ankara'da satışta olan konut projeleri Ekim 2022!


Geri Dön