16 / 05 / 2024

Vakıf kartla restoran ve kafe harcaması yapmaktan korkmayın! İşte harcadıkça harcatan kampanyanın detayları!

Vakıf kartla restoran ve kafe harcaması yapmaktan korkmayın! İşte harcadıkça harcatan kampanyanın detayları!

Vakıf kartlılar yaşadı! Yapılan restoran ve kafe harcamalarınıza 80 TL Worldpuan veriliyor. İşte kampanya detayları!



RESTORAN VE KAFE HARCAMALARI KAMPANYASINA NASIL KATILIRIM? İŞTE O DETAYLAR!

  • VakıfBank Worldcard ile 1 ile 30 Kasım 2022 tarihleri arasında restoran ve kafe sektöründe farklı günlerde ve tek seferdeki harcamalarınıza ilk 300 TL ve üzeri harcamanızdan sonra ise her 300 TL ve üzeri harcamaya 20 TL, toplam 80 TL Worldpuan hediye ediliyor.
  • Kampanya müşteri bazında geçerlidir. Ek kart ile yapılan harcamalar kampanyaya dahildir. Bir müşteri kampanyadan en fazla 80 TL Worldpuan hediye edilecektir.
  • Aynı gün içinde tek seferde yapacağınız 300 TL ve üzeri harcamaların yalnızca bir tanesi kampanyanın içine dahil edilecektir.
  • Kampanyaya yalnızca VakıfBank Mobil’de yer alan “Cepte Kazan” üzerinden ''Hemen Katıl'' tuşuna tıklayarak katılabilirsiniz.
  • Kampanyaya BusinessCard’lar, Bankomat Kart’lar, nakit çekim, mail order, eticaret, ve yurt dışı işlemleri, iptal, iade ve puan kullanımı işlemleri dahil edilmeyecektir.
  • Kampanya kapsamında kazanılan Worldpuan'lar 8 Aralık 2022 tarihine kadar, bireysel ve kullanıma açık olan kredi kartınıza yüklenecektir ve bir gün sonra kullanılabilir olacaktır. Worldpuan’ların son kullanım tarihi olarak da23 Aralık 2022 belirlenmiştir. Kullanılmayan Worldpuan’lar 24 Aralık 2022 tarihinde geri alınacaktır.
  • Cepte Kazan "Durumunu Kontrol Et""Geçerli Harcamalar" ekranında kampanya içine yapılan ilk işlemden sonraki geçerli işlemler gösterilmektedir.
  • Express Card sahipleri için kampanya katılım bedeli 4.99 TL olarak tahsis edilecektir.
  • VakıfBank kampanyayı dilediği zaman durdurma veya kampanya koşullarını değiştirme hakkını saklı tutar.

VAKIFBANK EMEKLİ PROMOSYON ÖDEMELERİ NE ZAMAN?

Birçok kamu ve özel bankalar promosyon ödemesi yapmaya başladı. Başvurular 18 Ekim 2022 tarihi itibari ile başladı ve promosyon ödemeleri de 1 Kasım 2022 tarihi itibari ile gerçekleşmeye başladı.


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön