05 / 05 / 2024

Vakıfbank duyurdu! Tam bu kadar promosyon verilecek!

Vakıfbank duyurdu! Tam bu kadar promosyon verilecek!

Türkiye’nin önde gelen bankalar arasında yer alan Vakıfbank’tan müjde… Banka emeklilere tam bu kadar promosyon ödeyecek… 



Vakıfbank, Sosyal Güvenlik Kurumu ile Türkiye Vakıflar Bankası T.A.O. arasında imzalanan Protokol doğrultusunda, emekli ve hak sahiplerine yönelik cazip bir promosyon programı başlattı. Bu program kapsamında, ilk bağlanan gelir/aylık ödemeleri ile emekli ikramiyelerine ek olarak, Sosyal Güvenlik Kurumu kapsamında gelir/aylık alanlara da promosyon ödemeleri sunulmaya başlandı.

PROMOSYONDAN KİMLER YARARLANABİLİR?

Vakıfbank müşterisi olmayanlar dahi emekli maaşlarını Vakıfbank'a taşıdıklarında ve 3 yıl süreyle maaşlarını Vakıfbank'tan almaya taahhüt ettiklerinde promosyon ödemesinden faydalanabilecekler.

NASIL BAŞVURULUR?

Emekli maaşını Vakıfbank'a taşımak isteyenler, en yakın Vakıfbank Şubesine başvurabilirler. Ayrıca Vakıfbank'ın yurtiçi ATM cihazları, Mobil Bankacılık uygulaması ve E-Devlet üzerinden de başvurularını gerçekleştirebilirler.

Vakıfbank duyurdu! Tam bu kadar promosyon verilecek!

PROMOSYON MİKTARLARI 

Emekli maaşı tutarına göre belirlenen promosyon miktarları, 3 yıl süreyle peşin ve nakdi olarak ödenecek. Örneğin, 3.500.-TL'ye kadar emekli maaşı alanlar toplam 3.000.-TL promosyon alacaklar. 10.000.-TL ve üzeri emekli maaşı alanlar ise 3 yıl için toplam 5.000.-TL promosyon kazanacaklar.

PROMOSYON KOŞULLARI!

Promosyon ödemesi alabilmek için emekli maaşının 3 yıl süreyle Vakıfbank'tan alınması taahhüt edilmelidir. Bu süre içindeki gelir/aylık artışları nedeniyle ilave promosyon ödemeleri yapılmayacaktır.

VAKIFBANK’TAN EMEKLİLERE ÖZEL AYRICALIKLAR!

Emekli maaşını Vakıfbank üzerinden alanlar, Internet Bankacılığı ve Mobil Bankacılık kanallarını kullanarak düzenli EFT/havale işlemlerinde ücretsiz olarak masraf ödemeyecekler. Ayrıca maaş hesabına bağlı HGS etiketi ücretsiz olarak verilecek ve özel Banka kredi kartlarının aidatları alınmayacaktır. Ayrıntılı bilgi ve öncelikli hizmet için müşteri iletişim merkezinden yararlanılabilecektir.
Vakıfbank'ın emeklilere sunduğu bu promosyon programı, emekli vatandaşlarımız için çeşitli avantajlar sunarken, aynı zamanda Vakıfbank'ın müşteri tabanını genişletme hedefine de katkı sağlayacaktır.

Vivo'dan vergisiz telefon müjdesi!
1 Eylül'de Türkiye'yi Sarsacak Hava Olayı: Tehlikeli Cephe Yaklaşıyor!
Akbank'tan çılgın emekli promosyonu!
İş Bankası'ndan dev kampanya! Son gün 31 Ağustos!

Geri Dön