28 / 04 / 2024

Vakıfbank emekli promosyonlarında fiyat mı yükseltti? İşte son promosyon ödemeleri

Vakıfbank emekli promosyonlarında fiyat mı yükseltti? İşte son promosyon ödemeleri

Bankaların emekli promosyon yarışı devam ederken bir hamle de Vakıfbank’tan geldi. Vakıfbank promosyon ücretlerini açıkladı.



Milyonlarca emekli bankalardan emekli maaş promosyonunu aldı. Bankalar emekli müşterileri kendi bünyelerine çekmek için promosyon ücretlerini arttırıp, kampanyalar yapmaya başladı.

Vakıfbank da emekli maaşlarını kendi bünyesine taşıyan emeklilere ek ödeme yapacağını duyurdu. Bu kapsamda emekli maaşı için Vakıfbank’ı tercih edenler, promosyon ücretinin yanında ek ödeme almış olacak.

Sosyal Güvenlik Kurumu ile Türkiye Vakıflar Bankası arasında imzalanan yeni anlaşma kapsamında sigortalı ve hak sahiplerine ilk bağlanan aylık ödemeleri için banka promosyon veriyor.

Halihazırda emekli maaşını Vakıfbank üzerinden alan müşteriler ile birlikte maaşını Vakıfbank’a taşıyan emekli vatandaşlar 3 yıl süre ile emekli maaşını VakıfBank’tan almayı taahhüt etmeleri halinde promosyon ödemesim almaya hak kazanıyor.

Vakıfbank emekli promosyonlarında fiyat mı yükseltti? İşte son promosyon ödemeleri


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön