06 / 05 / 2024

Vakıfbank kartınız varsa cebinize tam 640 TL girecek!

Vakıfbank kartınız varsa cebinize tam 640 TL girecek!

Bankaların kampanyaları bütçesine katkı sağlamak ya da avantajlı hizmetlerden yararlanmak isteyen vatandaşlar tarafından yakından takip ediliyor. Bu alanda birbiri ardına kampanyalarla müşterilerini mutlu eden Vakıfbank’tan yeni bir kampanya geldi. Bu kampanya ile Vakıfbank, banka kartını kullanan m



Vakıfbank’ın açıkladığı yeni kampanyaları, müşterilerini sevindirecek.  Banka, Vakıfbank kartına sahip olanlara toplam 5 değişik kampanya döneminde tam 640 TL ödeme gerçekleştirecek.

Peki kampanyaların ayrıntıları neler?

Banka tarafından duyurulan yeni kampanyalar, pek çok müşterisinin ilgisini çekecek. Türkiye'nin en fazla müşteriye sahip kamu bankalarından birisi olan Vakıfbank’tan gelen bilgilere göre,  banka 31 Ocak 2023 tarihine kadar başvuranlara 640 Türk Lirası ödeyecek.

Sadece Vakıf Bank kart sahibi olanların yararlanacağı ödeme hakkında ayrıntılar geldi.

 Vakıfbank kartınız varsa cebinize tam 640 TL girecek!

GIDA MARKETLERİ

Buna göre Vakıfbank’ın sağladığı Worldcard  kullanılarak 31 Ocak tarihine kadar Word üye işyerlerinden tek seferde gerçekleştirilen gıda, şarküteri, kasap ve benzeri 300 Türk lirası, sonraki sonraki her 300 Türk lirası ve üzeri alışverişe 15 Türk lirası olmak üzere 150 TL Worldpuan hediye verecek.


Geri Dön