02 / 05 / 2024

Vakıfbank promosyon rakamını güncelledi! Emekliler bayram edecek!

Vakıfbank promosyon rakamını güncelledi! Emekliler bayram edecek!

Özel bankalardan sonra kamu bankaları da emekli maaş promosyonlarında güncellemeye gitti ve son rakamı Vakıfbank duyurdu. Vakıfbank emekli maaş promosyon rakamlarını yeniledi. İşte emekliye verilecek o rakam…



Temmuz ayında yapılan emekli zammından sonra emeklilerin promosyonlarında da artış yapıldı. Daha önce 750 lira bandında olan promosyonlar kampanyalarla 10 bin liraya kadar ulaştı.

Özel bankalar geçtiğimiz aylarda müşteri kapma yarışına girmiş hatta bu konuda kamu bankalarını bile geride bırakmıştı. Son gelişmelerle birlikte bankaların promosyon yarışına kamu bankaları da dahil oldu.

Söz konusu yüksek tutarları almak isteyen emeklilerin bankalara 3 sene için taahhüt vermesi yeterli oluyor.  Açıklanan yeni tutarlarla birlikte emekliye neredeyse en düşül emekli promosyonu 5.000 lira oldu.

VAKIFBANK EMEKLİ PROMOSYONU NE KADAR?

Emeklilere nakit olarak ödenen promosyon ile ilgili açıklama yapıldı.

Vakıfbank'tan yapılan açıklamada, emeklinin maaş miktarına göre promosyon ödemesi yapılacağı belirtildi. Maaş miktarına göre yapılan ödemeler kapsamında 5000 liraya kadar ödeme yapılıyor.

Emekli maaşını Vakıfbank'tan alan vatandaşlara ödenecek promosyon tutarı şöyle: 

3.500 lira altında emekli aylığı alanlara 3.000 lira,

3.500 lira ile 7.500 lira arasında emekli aylığı alanlara 3.500 lira,

7.500 lira ila 10.000 lira arasında emekli aylığı alanlara 4.500 lira,

10.000 lira üzerinde emekli aylığı alanlara 5.000 lira tutarında olmak üzere, 3 yıllık peşin promosyon ödemesi yapılıyor.

Emekliler, 2020 yılına ait devam eden promosyon tutarlarını iade etmeden başvuru yapabilecek. 2022 promosyon ödemesi yapılırken de önceki döneme ilişkin iade tutarı sistemsel olarak hesaplanacak.

Bakanlık, son dakika haberi olarak duyurdu! Hesaplara yatıyor!

ÖTV matrah düzenlemesinin ardından otomobil fiyatları ne kadar oldu?

Migros’ta ayçiçek yağı fiyatları resmen dipte! En ucuz ayçiçek yağı yarışında son nokta! 25 Kasım 2022 fiyat listesi…


Geri Dön