06 / 05 / 2024

Vakıfbank yeni kampanyasını az önce açıkladı! 30 Kasım'a kadar başvurabilirsiniz!

Vakıfbank yeni kampanyasını az önce açıkladı! 30 Kasım'a kadar başvurabilirsiniz!

Kamu bankalarından biri olan VakıfBank'tan dev kampanya geldi. 30 Kasım'a kadar siz de başvurabilirsiniz. Peki, kampanya ayrıntıları neler? İşte bütün detaylar...



Kampanya ayrıntıları hakkında diğer detayları veren Ziraat Bankası şunları söyledi:

"VakıfBank Worldcard ile 1-30 Kasım 2022 tarihleri arasında beyaz eşya, mobilya, yapı market ve elektronik eşya (seçili markalarda) sektörlerinde World üye işyerlerinden tek seferde yapacağınız her 2.000 TL ve üzeri alışverişe 100 TL, toplam 200 TL Worldpuan hediye edilecektir."

Peki, kampanya koşulları neler? Kampanyadan nasıl yararlanabilirsiniz? İşte bütün detaylar...

Vakıfbank’tan müjde! 4 gün kaldı sakın kaçırmayın!KAMPANYADAN NASIL YARARLANABİLİRSİNİZ?

Kampanyaya katılmak için bankada kayıtlı cep telefonu numaranızdan ''KAZAN'' yazıp bir boşluk bırakarak kredi kartınızın son 6 hanesini 6635’e SMS gönderebilir veya VakıfBank Mobil’de yer alan ''Cepte Kazan'' üzerinden katılım sağlayabilirsiniz.

KAMPANYA AYRINTILARI!

  • Kampanya müşteri bazında geçerlidir. Ek kart ve sanal kart ile yapılan alışverişler kampanyaya dahildir. Bir müşteri kampanyadan en fazla 200 TL Worldpuan kazanabilir.
  • Aynı gün aynı üye işyerinden tek seferde yapacağınız 2.000 TL ve üzeri alışverişlerin ilki kampanyaya dahil olacaktır.
  • Katılım için gönderilen kısa mesaj tüm operatörlerin kendi tarifeleri üzerinden 1 kısa mesaj olarak ücretlendirilecektir.
  • Chippin Arçelik ve Chippin Beko işlemleri kampanyaya dahildir.
  • Kampanyaya peşin veya taksitli alışverişler dahildir.
  • Kampanya kapsamında kazanılan Worldpuan'lar 6 Aralık 2022 tarihine kadar, bireysel ve kullanıma açık olan kredi kartınıza yüklenecek olup, bir gün sonra kullanılabilir olacaktır. Worldpuan’ların son kullanım tarihi 6 Ocak 2023 olacaktır. Kullanılmayan Worldpuan’lar 7 Ocak 2023 tarihinde geri alınacaktır.
  • Kampanyaya BusinessCard’lar, Bankomat Kart'lar, telekomünikasyon ve doğrudan pazarlama ile ilgili harcamalar, yurt dışı, çok katlı mağaza, iade, iptal ve puan kullanımı işlemleri dahil değildir.
  • Alışverişlerin WORLD POS cihazlarından yapılması gerekmektedir.
  • Express Card sahipleri için kampanya katılım bedeli 4.99 TL'dir.
  • VakıfBank kampanyayı dilediği zaman durdurma ve/veya kampanya koşullarını değiştirme hakkına sahiptir.
Ziraat Bankası'ndan dev kampanya! Son başvuru tarihi 31 Aralık!
İslam Memiş 'Kalıcı olmayacak' diyerek uyardı! Altını olanlar aman dikkat
İş Bankası'ndan yeni kampanya! 31 Aralık'a kadar bu fırsattan faydalanabilirsiniz!

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön