19 / 05 / 2024

VakıfBank’lılar gönüllerince akaryakıt harcaması yapıyor! İşte VakıfBank’tan dev kampanya!

VakıfBank’lılar gönüllerince akaryakıt harcaması yapıyor! İşte VakıfBank’tan dev kampanya!

VakıfBank’lı olanlar kazanmaya devam ediyor. VakıfBank, müşterilerine özel kampanyalar hazırlamaya devam ediyor. VakıfBank müşterileri akaryakıt harcamalarında kazanıyor. İşte detaylar!



KAMPANYAYA NASIL KATILIRIM?

Kampanyaya katılım şu şekilde oluyor;  VakıfBank Worldcard ile 17 ile 31 Ekim 2022 tarihleri arasında akaryakıt sektöründe tek seferde yapılan 1.000 TL ve üzeri alışverişlerde geçerlidir.

KAMPANYA AYRINTILARI NELERDİR?

VakıfBank müşterilerine özel kampanyalar gerçekleştirmeye devam ediyor. 1.000 TL ve üzeri akaryakıt alışverişinize 50 TL İndirimi VakıfBank’lılar kapıyor. İşte merak edilen kampanyaya dair ayrıntılar;

  • VakıfBank Worldcard ile 17 ile 31 Ekim 2022 tarihleri arasında akaryakıt sektöründe tek seferde yapılan 1.000 TL ve üzeri alışverişe 50 TL indirim hediye ediliyor.
  • Bu kampanya sadece müşteri bazında geçerlidir. Ek kart ve sanal kart ile yapılan alışverişler akaryakıt kampanyasına dahildir.
  •  Bir müşteri kampanyadan en fazla 50 TL indirim kazanma hakkına sahiptir.
  • Kampanyaya sadece VakıfBank Mobil’de yer alan “Cepte Kazan” üzerinden ''Hemen Katıl'' butonunda tıklayarak katılım sağlayabilirsiniz.
  • Kampanyaya BusinessCard’lar, Bankomat Kart’lar, nakit çekim ve yurt dışı işlemleri, mail order, iade, iptal ve puan kullanımı işlemleri dahil değildir.
  • Kampanya kapsamında kazanılan indirim 8 Kasım 2022 tarihinde, bireysel ve kullanıma açık olan kredi kartınıza yüklenir.
  • Express Card sahipleri için kampanya katılım bedeli 4.99 TL'dir.
  • VakıfBank kampanyayı dilediği zaman durdurma veya kampanya koşullarını değiştirme hakkını saklı tutar.

VAKIFBANK EMEKLİ PROMOSYONU NE KADAR?

SGK'dan gelir, aylık alan emekli ve hak sahiplerinden gelir, aylıkları;

3.500.-TL’ye kadar olanlara 3.000.-TL,

3.500.-TL – 7.500.-TL arası olanlara 3.500.-TL,

7.500.-TL – 10.000.-TL arası olanlara 4.500.-TL

10.000.-TL’den fazla olanlara 5.000.-TL üç yıl için peşin promosyon ödenmesi yapılacak. Müşteriler bankanın verdiği taahhütnameyi imzalayarak bu emekli promosyonundan yararlanabilir.

Bankkart’lılar Cumhuriyet Bayramı’nda da kazanıyor! Yok böyle bir kampanya!

TEB’ten CEPTETEB’lilere inanılmaz kampanya! Anında 300 TL’ye varan nakit iade!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön