28 / 04 / 2024

Vakıfbank’tan 2 milyon TL’lik konut kredisi fırsatı! Detaylar tek tek belli oldu!

Vakıfbank’tan 2 milyon TL’lik konut kredisi fırsatı! Detaylar tek tek belli oldu!

Vakıfbank tarafından konut kredisi alanında önemli bir duyuru yapıldı. Banka, 2 milyon TL’ye kadar konut kredisi vereceğini açıklarken, bu kredinin maliyet tablosunu ve faiz oranlarını da yayımladı.



Yeni konut almak isteyen kişiler için sağlanan bu kredi paketinde, yüzde 3,5'in üzerindeki faiz oranları dikkat çekiyor. Yapılan hesaplamalarda, alınan kredi miktarına göre ne kadar ödeme yapılacağı görülüyor.

KREDİ ÖZELLİKLERİ AÇIKLANDI

Vakıfbank'ın SarıPanjur Ev Kredisi, uygun faiz oranları ve 10 yılı kadar vade seçenekleriyle alıcılarını bekliyor. Söz konusu kredi, eşit taksitli, eşit anaparalı ve aynı zamanda, azalan taksitli alternatif planlarla alınabiliyor. Bu kampanya sadece yeni konut alımları için geçerli oluyor ve bunun yanı sıra, kredili hayat sigortası zorunluluğu bulunuyor.

 Vakıfbank’tan 2 milyon TL’lik konut kredisi fırsatı! Detaylar tek tek belli oldu!

CEP TELEFONUNDAN SMS İLE BAŞVURU İMKÂNI

Konut kredisi için cep telefonundan da başvuru yapılabiliyor. Başvuru yapacakların "KONUT, T.C. Kimlik No., Aylık Gelir" bilgilerini birer boşluk bırakarak 5724'e kısa mesaj göndermeleri gerekiyor.

2 MİLYON LİRA KONUT KREDİSİ DETAYLARI

Vakıfbank’ın sağladığı 2 milyon TL konut kredisi, 120 ay vade ve yüzde 3.79 faiz oranı ile veriliyor. Bu vadede alınacak kredinin aylık taksit ödemesi 76 bin 683 lira ve toplam geri ödeme miktarı ise 9 milyon 218 bin lira olarak hesaplandı. Bu kredi paketi, yüksek miktarda konut alımı yapmayı hedefleyenler için önemli bir finansal destek oluşturuyor.

 Vakıfbank’tan 2 milyon TL’lik konut kredisi fırsatı! Detaylar tek tek belli oldu!

GERİ ÖDEME VE MALİYET ANALİZİ

Bankanın sağladığı 2 milyon TL değerindeki konut kredisinin toplam geri ödemesi, 9 milyon 218 bin TL olarak belirlendi. Bu, kredi çeken vatandaşların, kredi miktarının yaklaşık 4,5 katı kadar bir geri ödeyecekleri anlamına geliyor.

KİMLER BAŞVURABİLİR?

Bankanın konut kredisi, özellikle yeni konut almayı planlayanlara ilişkin bir finansal destek sağlıyor. Krediye başvuracak bireylerin belirli kredi notu ve gelir düzeyi kriterlerini karşılaması gerekiyor. Bu kredinin hem bireysel müşterilere hem de yatırımcılara yönelik olduğu ifade ediliyor.

BAŞVURU SÜRECİ VE GEREKLİ BELGELER

Kredi müracaatı yapacakların, müracaat formunu doldurması, kimlik belgesi, gelir belgesi ve satın almayı istedikleri konutun bilgilerini bankaya iletmeleri gerekiyor. Müracaatlar hem banka şubelerinden hem de internet üzerinden yapılabiliyor.

Milyonları ilgilendiriyor! Yetki belgesi olmayan emlakçılara dikkat!

İnşaat sektörü o ilde durma noktasına geldi!

Deprem konutları zamanında teslim edilecek mi? Özgür Özel’den flaş iddia!

Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön