27 / 04 / 2024

Vakıfbank'tan 3 ay ertelemeli 100 bin TL ihtiyaç kredisi!

Vakıfbank'tan 3 ay ertelemeli 100 bin TL ihtiyaç kredisi!

Vakıfbank ihtiyaç kredisi çekmek isteyen vatandaşlara yönelik olarak yeni destek kredisini açıkladı. Bankaya acil paraya sıkışan ve nakit ihtiyacı olan vatandaşlar başvuruda bulunabilirler. 



Vakıfbank tarafından yapılan duyuruda 3 ay ertelemeli 100 bin TL masrafsz ihtiyaç kredisi vereceğini açıkladı. Buna göre, ekonomik olarak zorlanan vatandaşlar yüksek faiz oranlarını karşısında ihtiyaç kredisi paketlerine yönelmeye devam ederken kredi çekmek de istiyorlar. Bu süreçte  Vakıfbank'a kredi başvurusu yapabilirler.

Vakıfbank ihtiyaç kredisi paketinde müşterilerine masrafsız nakit para desteği sağlayacağını ifade edilirken aynı zamanda da nakde sıkışan kişilere ilk taksit ödemesi için 3 ay erteleme imkanı da sunulacağı belirtildi. Buna göre üç ay ertelemeli kredi çeken vatandaşlar  bu sayede ödeme kolaylığı da yaşayacaklar.

VAKIFBANK İHTİYAÇ KREDİSİ FAİZ ORANI YÜZDE KAÇ?

usakgundem.com'da yer alan verilere göre; Vakıfbank ihtiyaç kredisi çekmek istiyorum diyen müşterilere yönelik olarak da yapmış olduğu açıklamada yeni kredi kampanyasını duyurdu. Yapılan açıklama ile kullandırılan kredinin  "Masrafsız kredi mi olur? sorusuna da neden olmasın Hem uygun faiz oranı olsun hem de dosya masrafı olmasın istiyorsanız bu kredi tam sizlere göre açıklaması yapıldı. Kredi kullanımı için, VakıfBank Mobil-Başvurular altında bulunan “Masrafsız İhtiyaç Kredisi Başvurusu” menüsü kullanabilir ya da  en yakın VakıfBank şubesini ziyaret edebilirsiniz." diyerek müşterilerine üç ay ertelemeli ihtiyaç kredisi vereceğini duyurdu.

"Banka gerekli gördüğü hallerde kredi kullandırımı yaparak faizde de  değişiklik yapma hakkına sahiptir. VakıfBank kredi politikaları doğrultusunda başvuruları serbestçe değerlendirme hakkına da sahiptir. VakıfBank kampanya süresini ve kampanya süresince yapılacak olan faiz oranını ve kredi koşullarını değiştirme hakkına sahip olmaktadır. diyerek kefil şartı olmadığını da açıkladığı kaydedildi. 

Vakıfbank tan 3 ay ertelemeli 100 bin TL ihtiyaç kredisi!

100 BİN TL İHTİYAÇ KREDİSİ AYLIK TAKSİT TUTARI NE KADAR, KAÇ TL?

100 bin lira kredi çeken kişilere banka aylık yüzde 3,95 faiz oranı ile kredi verirken 12 ay vadeli 100 bin Türk Lirası kredi paketinde 3 ay ödemesiz dönem tercih edilmesi halinde aylık ödeme tutarı 13 bin 35 Türk Lirası olarak gerçekleşecek. Vakıfbank ihtiyaç kredisi dosya masrafı olarak ise 500 Türk Lirası tahsil edilecek.

Bankalardan sıfır faizli kredi müjdesi! Hangi banka kaç TL kredi veriyor? Tek tek açıklandı! 

8 bankada peş peşe büyük deprem! Ziraat, Garanti, İş, Akbank, Yapı Kredi ve 3 banka az evvel duyurdu!

Konut alacaklar dikkat! 2 milyon TL'lik konut kredisi ve banka banka geri ödeme seçenekleri!

Konut sahibi olmak isteyenlere ucuz ev kredisi! 10 yıl vadeli konut kredisi ve ödeme seçenekleri!

Garanti BBVA'dan yeni konut kredisi! 240 ay vade ile 3 milyon TL kredi fırsatı


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön