18 / 05 / 2024

Vakıfbank'tan emekliye özel kredi müjdesi! Düşük faizli kredi imkanını sakın kaçırmayın!

Vakıfbank'tan emekliye özel kredi müjdesi! Düşük faizli kredi imkanını sakın kaçırmayın!

Vakıfbank, emeklilere 30 bin TL ödeme yapacağını açıkladı. Başvuruların son tarihi 31 Mart 2023 olacak ve ödeme alabilmek için o tarihe kadar başvuruda bulunmanız gerekiyor.



BAŞVURULAR 31 MART'A KADAR SÜRECEK

Vakıfbank, müşteri memnuniyetini ön planda tutarak emeklilere yönelik yeni bir kampanya başlattı. Uzun vadeli ve düşük faiz oranları ile emekli kredisi paketi hazırlayan Vakıfbank, maaşını kendisinden alan emeklilere özel olarak 30.000 TL'ye kadar kredi imkanı sunacak. Vakıfbank'ın bu kampanyası için başvurular 31 Mart 2023 tarihine kadar kabul edilecek ve başvuru yapmak isteyen emeklilerin T.C. kimlik kartları ile birlikte Vakıfbank şubelerine gitmeleri gerekiyor.

Vakıfbank tan emekliye özel kredi müjdesi! Düşük faizli kredi imkanını sakın kaçırmayın!

30.000 TL KREDİYE EK 5.000 TL PROMOSYON VERİLİYOR

Vakıfbank, SSK, BAĞ-KUR ve memur emeklilerine özel birçok fırsat sunuyor. Maaşlarını Vakıfbank'a taşıyan ve 3 yıl boyunca bankada kalmayı taahhüt eden emeklilere, 30.000 TL kredi desteği yanı sıra 5.000 TL maaş promosyonu ödemesi yapıyor. Düşük faizli kredi fırsatlarından yararlanmak isteyenler, öncelikle maaşlarını Vakıfbank'a taşımalı ve 36 aylık taahhüt vermelidir. Maaş taahhüdü veren emekliler, otomatik olarak bankadan emekli promosyonu alabilirler. Vakıfbank düşük faizli kredi kampanyası için aranan şartlar ise Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, emekli olmak, bankaların kara listesinde yer almamak ve 1200 puan ve üzeri kredi notuna sahip olmak.

Vakıfbank tan emekliye özel kredi müjdesi! Düşük faizli kredi imkanını sakın kaçırmayın!

3 YILLIK TAAHHÜT YETERLİ OLUYOR

VakıfBank, emeklilere özel bir kampanya sunarak promosyon ödemeleri ve bir dizi avantaj sağlıyor. Kampanyaya katılmak için sadece 3 yıllık taahhüt vermeniz yeterli olup, emekli maaşı 5500 TL ve üstü olan herkes bu fırsattan yararlanabilir. VakıfBank'ın emekli müşterileri için sunduğu avantajlar sadece bununla sınırlı kalmıyor; emekliler, VakıfBank'ta en uygun faiz oranlarıyla taşıt kredisi ve konut kredisi de dahil olmak üzere çeşitli kredilerden faydalanabilirler. Maaş taşıma işlemleri de oldukça kolaydır ve e-devlet, mobil bankacılık ve internet bankacılığı hizmetleri gibi çeşitli yöntemlerle yapılabilir. T.C. kimlik kartlarıyla birlikte VakıfBank şubelerine giderek de maaş taşıma işlemi gerçekleştirilebilir.

QNB Finansbank hesabı olan acilen baksın! Flaş bir duyuru yapıldı! Çok acil şubeye gitmeniz gerek!
Gram altın için zirvenin de zirvesi geliyor! Kimse bunu beklemiyordu ama analistler şimdi açıkladı!
Aile Bakanlığı'ndan son dakika Mart 2023 destek müjdesi! Hesaplara 2.059 TL ve 3.708 TL para tek tek yatıyor!

Geri Dön