30 / 04 / 2024

Vakıfbank'tan hesabı olanlar dikkat. Açıklama geldi

Vakıfbank'tan hesabı olanlar dikkat. Açıklama geldi

Vakıfbank'ta hesabı olan vatandaşlarla ilgili önemli bir açıklama geldi. Banka, hesabı olanlara 50000 TL düşük faizli kredi verecek.



Vakıfbank tarafından bankada hesabı olan vatandaşlara yönelik önemli bir açıklama geldi. Özellikle paraya ihtiyacı olan vatandaşlar banka tarafından yapılan açıklamayı detaylı olarak okudu. 

Kamu bankası Vakıfbank, düşük faizli kredileri ile sektörde dikkat çekmeye devam ediyor. Banka faizlerinin artması nedeniyle kredi konusunda sıkıntı yaşayan vatandaşlara yönelik yeni bir paket hazırlayan Vakıfbank, bu kampanya dahilinde 50.000 TL’ye kadar olan kredi taleplerine olumlu yanıt veriyor. Aynı gün içerisinde hesaba çekilerek kullanılabilen kredide kırmızı çizgisi bulunmayan, kredi notu uygun olan müşteriler öncelikli olarak değerlendiriliyor.

VAKIFBANK'TAN 50.000 TL MÜJDE GELDİ 

Vakıfbank 50.000 TL düşük faizli kredide taksitlendirme sayısı 36 ay. 36 ay vade ile taksitlerini ödeyebilecek olan Vakıfbank müşterilerinde hesabı olan ve sicilinde bozukluk olmayan müşteriler hızlı bir şekilde kredi onayını yapabiliyor. Üstelik isteyen müşteriler için kredi taksit erteleme imkanı da bulunuyor. 3 aylık erteleme sonrasında ödemelere başlayabilecek olan müşteriler, böylece ilk 3 ay ekonomiyi toparlama ve ödeme yapmadan krediyi kullanma imkanı elde ediyor.

Vakıfbank 50.000 TL düşük faizli kredide herhangi bir faiz oranı belirtilmedi. Vatandaşların kredi puana ve kredi siciline göre belirlenecek olan kredi faizleri için Vakıfbank şubelerine bizzat başvuru yapılması gerekiyor. Ayrıca Vakıfbank müşteri olanlar için online, mobil uygulamalar üzerinden de kredi durumunu sorgulama ve kredi başvurusu yapma imkanı bulunuyor.


Geri Dön