17 / 05 / 2024

Vakıfbank’tan müjde! 4 gün kaldı sakın kaçırmayın!

Vakıfbank’tan müjde! 4 gün kaldı sakın kaçırmayın!

Türkiye’nin popüler bankaları arasında yer alan Vakıfbank, resmi internet sitesinden alışveriş kampanyasını duyurdu. İşte detaylar…



Vakıfbank’tan müjde! 4 gün kaldı sakın kaçırmayın!

Türkiye’nin önde gelen bankalarından Vakıfbank, şimdi beyaz eşya ve  mobilya alışverişi yapmak isteyenleri sevindirecek bir kampanya duyurdu.

Banka tarafından açıklanan kampanya şartlarına göre beyaz eşya, mobilya, yapı market ve elektronik eşya sektörlerinden yapılacak her 2 bin TL ve üzeri alışverişe 100 TL, toplam 200 TL Worldpuan hediye edilecek.

Açıklanan bu kampanyanın son katılım tarihi ise 31 Ekim olarak belirtildi.

İŞTE KAMPANYA DETAYLARI

VakıfBank Worldcard ile 1-31 Ekim 2022 tarihleri arasında beyaz eşya, mobilya, yapı market ve elektronik eşya sektörlerinde World üye işyerlerinden tek seferde yapacağınız her 2 bin TL ve üzeri alışverişe banka tarafından 100 TL, toplam 200 TL Worldpuan hediye edilecektir.

Belirtilen kampanya müşteri bazında geçerlidir. Ek kart ve sanal kart ile yapılan alışverişler kampanyaya dahildir. Her bir müşteri kampanyadan en fazla 200 TL Worldpuan kazanabilir.

Aynı gün aynı üye işyerinden tek seferde yapacağınız 2.000 TL ve üzeri alışverişlerin ilki kampanyaya dahil olacaktır.

Kampanyaya katılmak için Bankamızda kayıtlı cep telefonu numaranızdan ''KAZAN'' yazıp bir boşluk bırakarak kredi kartınızın son 6 hanesini 6635’e SMS gönderebilir veya VakıfBank Mobil’de yer alan ''Cepte Kazan'' üzerinden katılım sağlayabilirsiniz.

Katılım için gönderilen kısa mesaj tüm operatörlerin kendi tarifeleri üzerinden 1 kısa mesaj olarak ücretlendirilecektir.

Chippin Arçelik ve Chippin Beko işlemleri kampanyaya dahildir.

Kampanyaya peşin veya taksitli alışverişler dahildir.

Gerçekleştirilen alışverişlerin WORLD POS cihazlarından yapılması gerekmektedir.

Express Card sahipleri için kampanya katılım bedeli 4.99 TL'dir.

VakıfBank kampanyayı dilediği zaman durdurma ve/veya kampanya koşullarını değiştirme hakkına sahiptir.

Elektronik sektörü seçili markalar için tıklayınız.

Kritik tarihi açıkladı! Dolar 4 gün sonra resmen çakılacak!

Bu fiyat kaçmaz! Samsung Galaxy A73’e büyük indirim! İşte 28 Ekim 2022 fiyat listesi…

İş Bankası duyurdu! Tam bir sene ücretsiz olacak!


Sorumluluk Reddi Beyanı: Emlakkulisi.com.tr’de yer alan haberler ve makaleler yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir. Emlakkulisi.com.tr herhangi bir emtia veya dijital varlığın satın alınmasını veya satılmasını önermez. Emlakkulisi.com.tr bir yatırım danışmanı değildir. Bu nedenle Emlakkulisi.com.tr'de yer alan haber ve makalelerin editörleri yatırım kararlarınızdan sorumlu tutulamaz. Okuyucular, haberlerdeki emtia, şirket, varlık veya hizmetler ile ilgili herhangi bir işlem yapmadan önce kendi araştırmalarını yapmalıdır.
Geri Dön