05 / 05 / 2024

Vakıfbank'tan yeni kampanya

Vakıfbank'tan yeni kampanya

Kamu bankaları vatandaşlar için kampanya düzenlemeye devam ediyor. O bankalar arasında yer alan Vakıfbank'tan da yeni bir kampanya geldi. İşte detaylar...



Haziran ayı ile birlikte yeni kampanyalar gelmeye başladı. Kamu bankaları arasında yer alan Vakıfbank, müşterilerinin alışverişlerinde daha kazançlı olması için çalışmalar yapmaya devam ediyor. Bankanın duyurduğu yeni kampanyaya göre 3 bin TL ve üzeri alışverişeler için geçerli olacak 300 TL’lik hediye para verilecek. Superstep’ten yapılacak alışverişlere 300 TL hediye verecek olan banka, müşterilerin alışverişlerinden daha avantajlı bir şekilde çıkmasını hedefliyor.

Bankanın duyurusuna göre 300 TL hediye verilecek olan bu kampanya 5 Haziran tarihine kadar devam edecek. Bu tarihe kadar alışveriş yapan müşteriler, kampanyadan kolay bir şekilde faydalanabilecekler. 5 Haziran 2023 sonrasında ise yapılacak olan alışverişlerde, kampanya artık geçerli olmayacak. Bu nedenle kampanya fırsatından faydalanmak ve alışverişlerini daha avantajlı hale getirmek isteyen müşteriler, 5 Haziran tarihine kadar alışveriş işlemlerini gerçekleştirmeliler.


Geri Dön