17 / 05 / 2024

Valentium Ispartakule ön talep topluyor! Yeni proje! 

Valentium Ispartakule ön talep topluyor! Yeni proje! 

Firma: Aşçıoğlu İnşaat

Proje: Valentium Ispartakule

Gayrimenkul sektöründe 55 yılı geride bırakan Aşçıoğlu, göl manzaralı Valentium Ispartakule projesinde ön talep sürecini başlattı. Peki Valentium Ispartakule projesinde hangi konut tipleri var? Projede sosyal alan var mı? İşte Valentium Ispartakule projesi ile ilgili merak edilenler...



Asçıoğlu imzası ile İstanbul'un gün geçtikçe değerlenen lokasyonlarından olan Ispartakule'de yükselen Valentium Ispartakule'nin yüzde 70'i peyzaj alanlarına ayrıldı. 

Projede yer alan bloklar, birbirinin manzarasını kesmeyecek şekilde tasarlanırken; blokların arasındaki mesafe 60 metreden fazla olarak şekilde konumlandırılıyor. Tüm bloklar, etkileyici bir göl manzarasına sahip.

Valentium Ispartakule ön talep topluyor! Yeni proje! 

Valentium Ispartakule projesinde, göl manzaralı etkinlik alanları dışında, kapalı havuzdan özel sinema salonuna, kapalı/açık çocuk oyun fitness, sauna, Türk Hamamı, buhar odası ve masaj odasına kadar 2 farklı geniş sosyal tesisleri bulunuyor. 

Valentium Ispartakule'de 1 oda 1 salondan 4 oda 1 salona kadar değişen konut tipleri yer alıyor. 

Projede ön talep sürecine özel, ilk fiyat, öncelikli seçim ve vade farksız avantajlı ödeme seçenekleri sunuluyor. 

Valentium Ispartakule ön talep topluyor! Yeni proje! 

Valentium Ispartakule projesinin yakın çevresinde Ispartakule tren istasyonu, Ispartakule metro durağı, Akbatı AVM, Hoşdere Hayat Park, TED Atakent Koleji, TÜYAP, Marmara Park AVM yer alıyor. 

Kanal İstanbul projesine de yakın konumda yükselen proje, Başakşehir, Beylikdüzü, Küçükçekmece gibi noktalara da yakın mesafede bulunuyor. 

Web: http://www.ascioglu.com/valentiumispartakule/

Tel: 444 59 58 

DAP Çeşme ön talep topluyor! Yeni proje!

Emlak Konut GYO'dan Esenler'e 2 bin 84 konutluk yeni proje geliyor! 

Özak GYO Mahmutbey projesi geliyor! Yeni proje! 


projeye sor



Geri Dön