26 / 05 / 2024

Vali Yerlikaya'dan yeni kar uyarısı! Saat verdi: Dışarı çıkmayın!

Vali Yerlikaya'dan yeni kar uyarısı! Saat verdi: Dışarı çıkmayın!

İstanbul Valisi Ali Yerlikaya'dan İstanbullulara dikkat çeken bir uyarı geldi. Ali Yerlikaya, kuvvetli kar sağanaklarının beklendiğine dikkat çekti ve "Dışardaysak evlerimize dönelim" diye konuştu. Peki İstanbul'da kar sağanakları ne zaman başlayacak? İşte ayrıntılar...



İstanbul Valisi Ali Yerlikaya, kar yağışına ilişkin son durumu sosyal medya aracılığıyla açıkladı. Alınan tedbir ve önlemlere de değinen Yerlikaya, 17:30'dan itibaren motokuryelere ve motosikletlere ikinci bir açıklamaya kadar yasak getirildiğini belirtti. 

Vali Yerlikaya dan yeni kar uyarısı! Saat verdi: Dışarı çıkmayın!

Sözcü'de yer alan habere göre; Ali Yerlikaya, İstanbullulara kar yağışıyla ilgili uyarılarda bulundu. Yerlikaya, şunları kaydetti: 

"18.00-24.00 arası KUVVETLİ KAR SAĞANAKLARI bekleniyor. Zorunlu olmadıkça trafiğe çıkmayalım Dışarıdaysak evlerimize dönelim. Toplu taşıma araçlarını tercih edelim."

Meteoroloji'den de Marmara Bölgesine ilişkin şu uyarı yapıldı:

"Marmara bölgesinde beklenen kar yağışlarının; Yalova, Kocaeli, Sakarya, Bursa ve Bilecik çevreleri ile 19.03.2022 Cumartesi ilk saatlerden itibaren Balıkesir'in kuzeyi, Çanakkale'nin ve Tekirdağ'ın doğusunda aralıklarla kuvvetli olacağı tahmin ediliyor. Kar yağışlarıyla birlikte ulaşımda aksamalar, buzlanma ve don, tipi gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunmalıdır."

Ekrem İmamoğlu'ndan İstanbul halkına uyarı: Dışarı çıkmayın!

AKOM yoğun kar yağışı uyarısı yaptı! İstanbul'da okullara kar tatili verildi

Ekrem İmamoğlu'ndan İstanbul halkına uyarı: Dışarı çıkmayın!


Geri Dön